Jeg trodde de aller fleste hadde hørt om iHerb (trykker du på linken og er ny kunde får du litt avslag om du handler for en viss sum, og jeg får noen kroner… 🙂 ) men jeg ser at det stadig dukker opp spørsmål ang. nettbutikken, så her kommer litt informasjon til deg som vil handle på iHerb.

Butikken har et enormt utvalg innen helsekost, men du må selv vite om varene er lovlig å importere til Norge.

Fraktkostnader:

Dette varierer etter hvor raskt du vil ha pakken og hvor tunge varene dine er.

Bruk gjerne denne koden: ECI984 for å få inntil 5$ eller 10$ i avslag på din første ordre (og jeg får også litt rabatt på min neste ordre).

 

 

Lagre

Cecilie Hauge Ågotnes

Cecilie Hauge Ågotnes

Grunder, Entreprenør, blogger og forfatter

Siden jeg alltid har likt å skrive ble det naturlig for meg å starte denne bloggen for å fortelle min IBS-historie. Jeg å dele hverdagen med irritabel tarm og alt som følger med, slik som hvordan jeg har praktisert lavFODMAP-dietten og hvordan det er å leve med kronisk sykdom.

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Flere historier