IMG_4958

 

Ingen kulinarisk opplevelse ei heller spesielt pent dandert (hører jeg noen si at jeg ikke burde tatt bilde da? Hehe… 🙂 ), men jeg ble mett og god! Skinken jeg har til egget mitt her er rett og slett julekskinke som jeg kjøpte på tilbud etter jul. Kjøpte… hihi… ganske mange, skar opp i skiver, laget porsjonspakninger og la i fryseren.

Egg og skinke/bacon er mettende og næringsrikt (jeg skulle til å si godt, men jeg må innrømme at jeg er litt lei av det) og det er supert når man bor på hotell. Selv tør jeg ikke be om glutenfritt brød siden jeg ikke tåler maismel, da er egg og bacon en bankers.

Lagre

Cecilie Hauge Ågotnes

Cecilie Hauge Ågotnes

Grunder, Entreprenør, blogger og forfatter

Siden jeg alltid har likt å skrive ble det naturlig for meg å starte denne bloggen for å fortelle min IBS-historie. Jeg å dele hverdagen med irritabel tarm og alt som følger med, slik som hvordan jeg har praktisert lavFODMAP-dietten og hvordan det er å leve med kronisk sykdom.

Del denne oppskriften på:

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.