Saftige sjokolademuffins er en variant av gulrotmuffins

I dag fyller min sønn 19 år og storfamilien er invitert på kaffe. Siden jeg må ha «spesialmat» har jeg laget FODMAP-vennlige kaker til alle. I dag blir det derfor servert gulrotmuffins, vannbakkels med vaniljekrem og sjokolademuffins.

Fremgangsmåte for saftige sjokolademuffins basert på gulrotmuffinsene

Disse muffinsene er basert på oppskriften til gulrotmuffins (har jeg sagt at jeg liker «flerbruksoppskrifter»?) Jeg puttet ca. en ss. bakekakao i røren og noen ss. med kakao i glasuren. Tror dette må være noen av de beste sjokolademuffinsene jeg har smakt på lenge! Skal bli spennende å høre hva gjetene sier!

Lagre

Cecilie Hauge Ågotnes

Cecilie Hauge Ågotnes

Grunder, Entreprenør, blogger og forfatter

Siden jeg alltid har likt å skrive ble det naturlig for meg å starte denne bloggen for å fortelle min IBS-historie. Jeg å dele hverdagen med irritabel tarm og alt som følger med, slik som hvordan jeg har praktisert lavFODMAP-dietten og hvordan det er å leve med kronisk sykdom.

Del denne oppskriften på:

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.