«Allergimat – smaker ikke det dr*tt da?»

av | Hverdagen, Mat og kjøkkenredskaper | 0 kommentarer

IMG_5370

Var kommentarene jeg fikk etter å ha servert muffinsene mine på et business-event sammen med Kolbrun Retorikk og fotograf Christin Eide . Ingen hadde smakt glutenfrie kaker før, ihvertfall ikke bevisst, men de innbilte seg at det skulle smake tørt og dårlig og ihvertfall ikke kjempegodt!

Det er synd at folk tror at «allergimat» skal smake dårlig, men jeg har en idee om at jeg skal klare å omvende folk. Man må bare ha fantasi og tolmodighet til å prøve og feile litt!

 

 

 

Lagre

Cecilie Hauge Ågotnes

Cecilie Hauge Ågotnes

Grunder, Entreprenør, blogger og forfatter

Siden jeg alltid har likt å skrive ble det naturlig for meg å starte denne bloggen for å fortelle min IBS-historie. Jeg å dele hverdagen med irritabel tarm og alt som følger med, slik som hvordan jeg har praktisert lavFODMAP-dietten og hvordan det er å leve med kronisk sykdom.

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Flere historier