Test av Radisson Blu Gardermoen

av | Restaurant- og butikkomtaler | 0 kommentarer

Test av Radisson Blu Gardermoen

Test av Radisson Blu Gardermoen, mars 2014

Jeg tok kontakt med Radisson Blu Gardermoen * noen dager før jeg skulle spise der. Jeg forklarte matintoleransene mine, hva jeg kunne spise og hva jeg ikke kunnne spise.

Etter noen dager fikk jeg svar om at de hadde notert seg dietten min og at det ikke skulle være noe problem.

Da vi kom til restauranten og begynte å forklare visste servitøren med en gang hvem vi var. Overraskelsen var stor da de kom med listen jeg hadde skrevet til de i tillegg til at vi fikk beskjed om at kjøkkenet hadde forberedt en egen meny for oss, en tre-retters!

Jeg var ikke super-sulten og hun jeg var sammen med kunne ikke spise forretten, så vi endte opp med å spise hovedretten: Kylling, raspet kokt gulrot, og potetmos pakket inn i gulrot. Venninnen min fikk en tomatcoulis (en slags tomatsaus) og jeg fikk balsamicoglaze, siden magen min er litt var for tomater.

Dette var en fantastisk god opplevelse og jeg kan virkelig anbefale stedet for lav FODMAP’ere!

 

*Dette er en adlink.

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Cecilie Hauge Ågotnes

Cecilie Hauge Ågotnes

Grunder, Entreprenør, blogger og forfatter

Siden jeg alltid har likt å skrive ble det naturlig for meg å starte denne bloggen for å fortelle min IBS-historie. Jeg å dele hverdagen med irritabel tarm og alt som følger med, slik som hvordan jeg har praktisert lavFODMAP-dietten og hvordan det er å leve med kronisk sykdom.

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Flere historier