Pailøs skinkepai, hva er det for noe da?

Idag fant jeg ut at jeg måtte lage en ny vri på den kjedelige frokosten min med stekt egg og skinke. Dessverre kan lav FODMAP frokost bli veldig lite variert, spesielt i begynnelsen når man er livredd for å spise feil.  Skinkepaien ble kjempegod og nesten ble litt souffle-aktig!

Til en porsjon pailøs skinkepai trenger du:

1 egg

30 g. laktosefri mat- eller kremfløte

20 g. revet ost

50 g. skinke eller bacon

Salt og pepper (om skinken er salt trenger du ikke salt!)

Ev. det grønne fra vårløk eller purre.

Tilbereding:

Pisk egget lett og bland inn resten av ingrediensene. Stek i 20-25 min. på 200 g. midterste rille.

 

Lagre

Cecilie Hauge Ågotnes

Cecilie Hauge Ågotnes

Grunder, Entreprenør, blogger og forfatter

Siden jeg alltid har likt å skrive ble det naturlig for meg å starte denne bloggen for å fortelle min IBS-historie. Jeg å dele hverdagen med irritabel tarm og alt som følger med, slik som hvordan jeg har praktisert lavFODMAP-dietten og hvordan det er å leve med kronisk sykdom.

Del denne oppskriften på:

2 Kommentarer

 1. juliannely

  Denne ser utrolig god ut, som en porsjons-omelett 🙂

  Svar
  • Cecilie

   Mannen digget den og! Han og sønnen liker godt at jeg går på lav FODMAPdietten, de mener de får veldig mye god mat for tiden… 😀

   Svar

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.