Torsk i spinatsaus – for deg som ikke er så glad i å tilberede fisk!

Jeg er, dessverre, en av de som ikke er så glad i fisk. Eller rettere sagt, jeg er ikke så glad i å lage fisk. Jeg spiser det gjerne når jeg er på restaurant og andre har tilberedt maten, men hjemme går det mye i kjøtt. I dag der i mot fant jeg ut at jeg skulle lage fisk. Jeg tenkte først å lage en tomatsaus, men kom plutselig på at det kunne være godt med spinat, som er en av de få grønnsakene som er lav FODMAP som jeg tåler.

Til 2 porsjoner torsk i spinatsaus trenger du:

1 ss. smør

250 g. frosset spinat

1/2 dl. fløte

1 ts. salt (ca. smak til!)

Pepper

400 g. frossen fiskefilet

Fremgangsmåte:

Varm opp spinaten sammen med smøret. Tilsett fløten og smak til med salt og pepper. Siden det ikke er noe kraft eller buljong i må man ha litt ekstra salt, ellers kan det fort bli litt kvalmende og «flatt» i smaken.

Legg fiskefiletene i sausen og la det hele dampe i ca. 20 min.

Serveres med ris eller potet.

TIPS: En annen god rett for deg som ikke er så glad i å tilberede fisk er laksekaker.

Lagre

Lagre

Cecilie Hauge Ågotnes

Cecilie Hauge Ågotnes

Grunder, Entreprenør, blogger og forfatter

Siden jeg alltid har likt å skrive ble det naturlig for meg å starte denne bloggen for å fortelle min IBS-historie. Jeg å dele hverdagen med irritabel tarm og alt som følger med, slik som hvordan jeg har praktisert lavFODMAP-dietten og hvordan det er å leve med kronisk sykdom.

Del denne oppskriften på:

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.