Dulce De Leche mousse er mild og fløyelsmyk og… farlig god!

Lag Dulce De Leche 

Lag Dulce De Leche mousse

100 g. Dulce De Leche

2 dl kremfløte

3 eggeplommer

2 eggehviter

Tilbereding:

Pisk fløten til krem og pisk eggehvitene stive. Rør eggeplommene godt og bland de med lunken Dulce De Leche. Bland så eggehvitene inn og til slutt kremen.

Legg moussen i glass med resten av Dulce De Leche’en mellom og oppå, som pynt.

 

Lagre

Cecilie Hauge Ågotnes

Cecilie Hauge Ågotnes

Grunder, Entreprenør, blogger og forfatter

Siden jeg alltid har likt å skrive ble det naturlig for meg å starte denne bloggen for å fortelle min IBS-historie. Jeg å dele hverdagen med irritabel tarm og alt som følger med, slik som hvordan jeg har praktisert lavFODMAP-dietten og hvordan det er å leve med kronisk sykdom.

Del denne oppskriften på:

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.