Gluten- og laktosefrie Ostesticks

 

 

Gluten- og laktosefrie ostesticks

Et mislykket forsøk på å lage glutenfri butterdeig endte med noe som egentlig var enda bedre, ostesticks!

Oppskrift på gluten- og laktosefrie ostesticks

230 g. Toro lys melblanding

120 g. smør

1 lettpisket egg

0,8-1 dl. vann

40-50 g. raspet parmesanost

Tilbereding:

Smuldre smøret inn i melet. Tilsett parmesanosten og bland inn egget og vannet. Om deigen er for tør tilsetter du litt mer vann. Er den for våt, tilsetter du litt mer mel. Deigen skal være så fast at du fint klarer å ta i den uten at deigen henger seg fast i fingrene.

Skjær av et lite stykke av deigen, ca. 25 g. og trill ut til lange pølser. Det enkleste er å trille på bakebordet, ha bakepapiret liggende og så bare trille «deigpølsen» opp på bakepapiret.

Stek på 200 grader i 12-13 min., midterste rille.

 

Lagre

Cecilie Hauge Ågotnes

Cecilie Hauge Ågotnes

Grunder, Entreprenør, blogger og forfatter

Siden jeg alltid har likt å skrive ble det naturlig for meg å starte denne bloggen for å fortelle min IBS-historie. Jeg å dele hverdagen med irritabel tarm og alt som følger med, slik som hvordan jeg har praktisert lavFODMAP-dietten og hvordan det er å leve med kronisk sykdom.

Del denne oppskriften på:

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.