Lav FODMAP er nominert til «Årets Matblogger», kategori «Beste alternativblogg»

av | jun 23, 2014 | Hverdagen, Tidligere prosjekter og hendelser | 6 kommentarer

Matblogger logo_jeg er nominert somLav FODMAP er nominert til «Årets Matblogger», kategori «Beste alternativblogg»

Gratulerer, du er nominert i konkurransen Årets Matblogger ! Du er nominert i kategorien: Beste alternativblogg

Og min første tanke var: «Kult, men jeg kommer sikkert ikke til å vinne!» Typisk meg (og sikkert typisk de fleste av oss….). For det er greit å «safe» litt, sånn følelsesmessig, slik at man ikke blir skuffet om man eventuelt ikke vinner. Da kan man si: «Jaja, jeg visste det jo egentlig… blah… blah…» mens man innerst inne er skikkelig skuffet og grinete fordi noen andre stakk av med seieren.

Vel, jeg skal derfor ikke si høyt det jeg tenkte (hehe… ), men heller si:

YEEEES! Dette var superkult og, selv om det er mange gode alternativbloggere der ute så har også min blogg en mulighet. Og søren heller, klart jeg har lyst til å vinne! (Det ville være idiotisk å si noe annet, ikke sant?) Tusen takk til den/de som har nominert meg!

Så da tar jeg meg den frihet og tar en aldri så liten «happy dance» på stuegulvet sånn helt for meg selv og med gardinene trukket for.  (Min kjære mormor pleide å kommentere at jeg aldri klarte å stå stille om jeg var glad: «Cecilie, du danser jo!» <- «Happy dance» )

Nå skal jeg ut å feire St. Hans med naboene! (Egentlig har jeg veldig lyst til å teste ut en souffleoppskrift jeg har hatt i hodet mitt siden i natt (hvorfor kommer alle gode ideer om natten, i dusjen, i bilen osv…?), men jeg får ta det i morgen. Hverken eggene, ovnen eller ideen forsvinner innen i morgen, men det gjør sikkert naboene! Ha en super St. Hans alle følgere. Det kommer plutselig en souffleoppskrift her i bloggen en av de kommende dagene! (Med mindre oppskriften er helt ubrukelig da….)

Lagre