Om denne oppskriften

Denne oppskriften er en gammel oppskrift som jeg har fått av min mor, men som jeg har laget glutenfri. Helt siden jeg var liten har mamma laget berlinerkranser, i år måtte jeg altså lage mine egne.

Jeg brukte TORO glutenfri lys melblanding. Siden den inneholder litt hevemiddel fløt kakene litt utover og de ble litt mer porøse enn originalen, men ikke så mye at det hadde stor effekt og kakene ble kjempegode!

Cecilie Hauge Ågotnes

Cecilie Hauge Ågotnes

Grunder, Entreprenør, blogger og forfatter

Siden jeg alltid har likt å skrive ble det naturlig for meg å starte denne bloggen for å fortelle min IBS-historie. Jeg å dele hverdagen med irritabel tarm og alt som følger med, slik som hvordan jeg har praktisert lavFODMAP-dietten og hvordan det er å leve med kronisk sykdom.

Del denne oppskriften på:

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.