Krokanstøv kan brukes til både kakepynt, på is eller på is!

Oppskrift på krokanstøv:

Etter at jeg hadde laget brente mandler ble det mye sukker og litt mandler igjen på papiret. Dette puttet jeg i kjøkkenmaskinen med kniver og lot det kjøre til alt var knust og det så ut som pulver – krokanstøv.

Passer godt på is, i yoghurt, som pynt på kremkaker, i musli etc… Bruk fantasien!

Lagre

Cecilie Hauge Ågotnes

Cecilie Hauge Ågotnes

Grunder, Entreprenør, blogger og forfatter

Siden jeg alltid har likt å skrive ble det naturlig for meg å starte denne bloggen for å fortelle min IBS-historie. Jeg å dele hverdagen med irritabel tarm og alt som følger med, slik som hvordan jeg har praktisert lavFODMAP-dietten og hvordan det er å leve med kronisk sykdom.

Del denne oppskriften på:

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.