Julegaven til den som har sensitiv mage!

av | des 12, 2014 | lavFODMAP-bøker, Tidligere prosjekter og hendelser | 0 kommentarer

Skjermbilde 2014-12-12 kl. 17.23.39Det er mange som har spurt meg om hvorfor boken ikke kommer FØR jul, slik at de kan gi den i julegave. Svaret på dette er så enkelt at forlagene har «bokslipp» to ganger i året, om høsten og etter jul, og boken min er altså en «etter-jul-bok».

For de av dere som likevel vil gi boken i julegave kan dere nå kjøpe gavekort. Mottageren vil da bli en av de første som får boken, signert om ønskelig, når den kommer rett over nyttår.

Boken koster 349,-  Hvis mottageren bor i Bergen kan jeg selv kjøre ut boken og det vil ikke komme fraktkostnader, men om  jeg må sende boken kommer det en fraktkostnad på kr. 40,- pr. forsendelse (da sendes den som brev og kan ikke spores. Ønsker du sporing kommer fraktkostnaden på 155,- )

Send meg en mail på cecilie@lavfodmap.no om dette er interessant!

Lagre