Test: bkr glassdrikkeflaske fra AgentM

av | Mine reisetips og erfaringer | 0 kommentarer

2014-12-12 16.04.41Jeg vet at dette ikke akkurat er lavFODMAP, men jeg tror likevel dette er et godt (reise)tips!

For ikke så lenge siden fikk jeg en bkr glassflaske fra Agent M i presang. Flasken har et farget silikontrekk som kan taes av og på og som beskytter flasken mot å knuse.  Jeg må vel innrømme at jeg ofte tenker mer praktisk enn miljø, så jeg var spent på om denne flasken ville være funksjonell for en som alltid må ha med seg en flaske vann/brus i vesken. Spesielt når jeg er ute og reiser synes jeg det er veldig greit med noe å drikke siden jeg ofte må ta ekstra medisiner på reise.

Som de fleste vet kan man ikke ta med seg væske gjennom sikkerhetskontrollen. Dvs. at jeg da må kjøpe dyrt vann eller brus etter sikkerhetskontrollen. I går kom jeg hjem fra Praha og jeg har nå testet ut hvordan det var å reise med en glassflaske vs. plastflaske.

På selve reisen var det veldig praktisk å kunne fylle flasken med vann etter sikkerhetkontrollen og jeg vil tro at, om man reiser litt, så vil man ganske raskt spare inn igjen det en slik flaske koster. Flasken i seg selv er nok litt tyngre enn plast, men den var overraskende lett og vekten utgjorde ikke den store forskjellen for meg som helst bør bære lettest mulig.

Jeg hverken drikker eller røyker, men jeg har en last, og det er at jeg er veldig glad i Pepsi Max… Heldigvis tåler magen min Pepsi Max og jeg har derfor ingen betenkeligheter ved å drikke det selv om noen hevder det ikke er bra. Det gode med denne glassflasken er at den også egner seg bra for brus! (Mange plastflasker som ikke er laget for brus, kan heller ikke brukes til brus – kullsyren gjør at flasken ikke er tett.) Etter sikkerhetkontrollen i Bergen fylte jeg flasken min med vann og da jeg kom i loungen i Amsterdam byttet jeg vannet ut med brus.

Til min overraskelse smakte brusen bedre fra glassflaske, selv om den hadde vært på plastflaske først. Jeg vet ikke om dette er reelt, eller om det bare mine smaksløker/hodet mitt, men jeg syntes ihvertall det var bedre å drikke fra denne flasken. Et stort pluss jeg ikke hadde regnet med!

Et enda større pluss er at korken er stor og pga. hanken på toppen er den lett å åpne og lukke for meg som ofte har problemer med hendene mine. (Vanlige brus- og vannflasker kan være vanskelig for meg å åpne fordi de er så små.)

Jeg hadde heller ikke regnet med at jeg skulle like selve flasken så godt, men det gjorde jeg altså. Den er kjempefin, trendy og ikke minst, bra for miljøet. Jeg kommer definitivt til å bruke denne flasken mye både på reise, men også som «veskeflaske».

2014-12-12 16.04.33

 

 

Lagre

Cecilie Hauge Ågotnes

Cecilie Hauge Ågotnes

Grunder, Entreprenør, blogger og forfatter

Siden jeg alltid har likt å skrive ble det naturlig for meg å starte denne bloggen for å fortelle min IBS-historie. Jeg å dele hverdagen med irritabel tarm og alt som følger med, slik som hvordan jeg har praktisert lavFODMAP-dietten og hvordan det er å leve med kronisk sykdom.

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Flere historier