Vinneren av boken er trukket!

av | des 24, 2014 | Tidligere prosjekter og hendelser | 2 kommentarer

Vinneren av boken er trukket! Først må jeg bare si en ting:

TUSEN takk for alle positive og gode ord!

Da jeg startet denne bloggen, og senere kokebokprosjektet, hadde jeg ikke drømt om at det skulle bli en så takknemlig jobb. Å blogge kan til tider være litt ensomt. Man vet ikke hvem man skriver for eller hvordan budskapet blir tatt i mot: Er man for lite eller for mye personlig, for vittig eller for alvorlig, forstår folk oppskriftene – er de for enkle, kompliserte, sunne, usunne, blir man fulgt, eller forsvinner leserne raskt osv… osv.. Selv om jeg kan se på statistikken at jeg har mange lesere, er det noe helt spesielt når man plutselig får så mange gode tilbakemeldinger på en gang!

Jeg skulle så gjerne gitt dere alle en bok, men siden jeg ikke har mulighet til det måtte jeg trekke en. Min tekniske innsikt er omtrent like dårlig som hukommelsen til en gullfisk, dvs. ekstremt dårlig, så jeg måtte gjøre trekningen på den gode, gamle måten: Skrive alle navnene på lapper og trekke en. 🙂

Den heldige vinneren er: Ann Merethe Sjaaeng Rønning!

Gratulerer, boken kommer til deg med en gang jeg har bøkene her!

Da gjenstår det bare å ønske alle sammen en god og fin jul!