Omtale av lavFODMAP-boken

av | lavFODMAP-bøker | 3 kommentarer

Når man først får omtale av lavFODMAP-boken sin, kunne man vel ikke ønsket seg en bedre omtale? Denne omtalen ble trykket i bladet «Fordøyelsen» som er medlemsbladet til Landsforeningen Mot Fordøyelsessykdommer (LMF).

 

 

 

Lagre

Cecilie Hauge Ågotnes

Cecilie Hauge Ågotnes

Grunder, Entreprenør, blogger og forfatter

Siden jeg alltid har likt å skrive ble det naturlig for meg å starte denne bloggen for å fortelle min IBS-historie. Jeg å dele hverdagen med irritabel tarm og alt som følger med, slik som hvordan jeg har praktisert lavFODMAP-dietten og hvordan det er å leve med kronisk sykdom.

3 Kommentarer

 1. Anette

  Velfortjent 🙂

  Svar
  • Cecilie

   Tusen takk Anette! Men du, jeg har prøvd å maile til deg… Du var vinneren av den lille «London-pakken». Send meg adressen din på en mail, cecilie@lavfodmap.no så skal jeg sende pakken over påske! 🙂

   Svar
 2. Anette

  Har svart deg på mail nå, tusen takk 😀

  Svar

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Flere historier