Konkurranse/»giveaway»!

av | apr 10, 2015 | Tidligere prosjekter og hendelser | 49 kommentarer

Skjermbilde 2015-04-10 kl. 17.51.41Urtesalt fra Oliviers & co i Bergen

(Sponset) Som noen har fått med seg så skjer det veldig mye spennene for tiden. Jeg har derfor ikke hatt så mye tid til å skrive, men jeg lover å komme tilbake til litt «angstmestring» i neste uke. Inntil da vil jeg gjerne vite hvilke(t) lavFODMAP-produkt(er) DU kunne tenke deg å finne i butikkhyllene. I første omgang er jeg interessert i å vite hvilke kjøttprodukter du savner mest. Er det pølser, kjøttkaker, pålegg, leverpostei? Skriv ønsket ditt enten som en kommentar i bloggen, på facebooksiden eller i en mail. Da er du med i trekningen om dette fantastiske urtesaltet til kjøtt (lavFODMAP!) + en liten søt krukke med olivenolje med chili fra Oliviers & Co i Bergen.

Trekning på søndag kveld!

Lagre