Jeg trenger hjelp igjen!

av | apr 24, 2015 | Tidligere prosjekter og hendelser | 4 kommentarer

For noen måneder siden skrev jeg at jeg ville ha en liten lavFODMAP-kafe. Fordi helsen min til tider ikke alltid er på topp vil det være helt urealistisk for meg å ha en åpen kafe hver dag. Istedenfor har jeg lyst til å holde kurs/samlingskvelder 1-2 ganger i måneden med matlagingskurs, inviterte foredragsholdere og en sosial del der folk kan få snakke med hverandre, bli kjent, få nye venner osv…  Planen er å kjøre første kurs/kveld i slutten av juni en gang. Jeg vet at dette er ferietid, men jeg tar sjansen på at ikke alle med dustemager er på ferie da…

Jeg trenger litt hjelp… Hva kunne du kunne tenke deg på en slik kveld/hvilket matlagingskurs ville du være interessert i om tilbudet fantes der du bor.

Alle som kommer med forslag, enten her på bloggen, på Facebook eller på e-post (cecilie@lavfodmap.no) er med i trekningen om urtekrydder og olivenolje fra Oliviers & Co i Bergen. Trekning neste søndag!Skjermbilde 2015-04-10 kl. 17.51.14

 

Lagre