LavFODMAP-lunsj i Bergen!

av | jun 12, 2015 | Tidligere prosjekter og hendelser | 0 kommentarer

Mange av dere har spurt meg om hvordan det går med lavFODMAP-kafeen min. Prosjektet begynner å ta form og planen er nå at jeg skal starte opp til høsten. I første omgang blir det en ettermiddag/kveld i måneden, men blir det vellykket er det ikke noe problem å utvide til flere ganger i måneden.

MEN… fordi det er mange som vil treffes før høsten har jeg bestemt meg for å lage et lite «ad-hoc» arrangement med en lunsj nå før sommerferien. Det er kort varsel og jeg skjønner at ikke alle kan, men jeg prøver likevel.

Sted: Impact Hub Bergen, på Bryggen i Bergen, Holmedalsgården 3, «loftet»

Tid: Onsdag 17. juni kl. 12-14

Pris: 250,- (pengene dekker leie av lokalet og lunsj: Surdeigsbrød av spelt, gulrotsuppe, omelett med laktosefri fetaost, tomat og potet, og sjokoladekake med krem til dessert.)

Er du interessert i å være med? Meld deg inn i facebookgruppen lavFODMAP’ere i Bergen og omegn. Der vil du også få mer informasjon om andre arrangementer/aktiviteter og ikke minst, du vil treffe andre «likesinnende». Om du ikke er medlem av Facebook kan du sende meg en mail: cecilie@lavfodmap.no

Sees vi?