Skjermbilde 2015-06-17 kl. 19.24.16(Reklame) Flere har spurt meg om hvor jeg kjøper Gin-gin. Tidligere kjøpte jeg de når jeg var på ferie i England, men nå har jeg funnet en nettbutikk som både selger og sender til Norge og hvor frakten ikke er så himla høy. (Takk til Anette! 🙂 )

Butikken heter Vitacost  (<- bruker du denne linken får du 10 USD i avslag om du handler for mer enn 30 USD og jeg får ett eller annet, som jeg enda ikke har funnet ut av… derfor er også posten merket som «reklame» ) og min erfaring er at de er raske, men jeg kan selvfølgelig ikke garantere at det går like raskt og smertefritt for alle!

 

Lagre

Cecilie Hauge Ågotnes

Cecilie Hauge Ågotnes

Grunder, Entreprenør, blogger og forfatter

Siden jeg alltid har likt å skrive ble det naturlig for meg å starte denne bloggen for å fortelle min IBS-historie. Jeg å dele hverdagen med irritabel tarm og alt som følger med, slik som hvordan jeg har praktisert lavFODMAP-dietten og hvordan det er å leve med kronisk sykdom.

1 kommentar

  1. Anette

    😀 😀 😀

    Svar

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Flere historier