Lammekoteletter med poteter i gluten- og laktosefri fløtesaus

av | lavFODMAP oppskrifter, Middag, Sauser og dressinger | 0 kommentarer

Dagens middag er noe jeg normalt sett ville spist om vinteren, lammekoteletter med poteter i gluten- og laktosefri fløtesaus. Nå har det seg slik at det fortsatt ikke er blitt skikkelig sommer i Bergen enda, så da ble det lammekoteletter med poteter i gluten- og laktosefri fløtesaus selv om det snart er 1. juli. Denne retten er utrolig rask å lage om du har kokte poteter i kjøleskapet!

Lammekoteletter med glutenfri fløtesaus

Lammekoteletter

Salt og pepper

Rosmarin

Kokte poteter

Laktosefri fløte

Fremgangsmåte:

Skjær potetene i skiver. Gni kotelettene inn med salt, pepper og rosmarin. Stek kotelettene på middels varme. Hvor lenge kommer an på hvor tykke kotelettene er og hvor godt stekt du ønsker at de skal være.

Stek potetene lett i stekesjyen etter kotelettene og hell over laktosefri fløte. La det hele småputre til fløten har tyknet, ca. 1-2 minutter. Smak til med salt og pepper.

LavFODMAP i en fei, superenkelt og kjempegodt!

 

Lagre

Cecilie Hauge Ågotnes

Cecilie Hauge Ågotnes

Grunder, Entreprenør, blogger og forfatter

Siden jeg alltid har likt å skrive ble det naturlig for meg å starte denne bloggen for å fortelle min IBS-historie. Jeg å dele hverdagen med irritabel tarm og alt som følger med, slik som hvordan jeg har praktisert lavFODMAP-dietten og hvordan det er å leve med kronisk sykdom.

Del denne oppskriften på:

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.