TORO glutenfri brun saus er en av de få TORO-produktene vi som følger lavFODMAP-dietten kan spise.

Brun saus er en av de sausene jeg før syntes var veldig greit å lage ved hjelp av Toro. Etter at jeg begynte å lage det selv har jeg gått helt over til det, men noen ganger er det faktisk deilig å bare hive en pose i gryten og spise, da er det greit med halvfabrikata. Sausen er nok litt tam i smaken, så da må den piffes opp litt!

TORO glutenfri brun saus med litt ekstra:

1 pose Toro glutenfri brun saus

1 ts. Idun tomatketchup

litt chili

2 ss. laktosefri kremfløte

litt timian

Fremgangsmåte: Lag sausen etter anvisningen. Tilsett ketchup, kremfløte og krydder. Raskt, enkelt og kjempegodt!

 

Cecilie Hauge Ågotnes

Cecilie Hauge Ågotnes

Grunder, Entreprenør, blogger og forfatter

Siden jeg alltid har likt å skrive ble det naturlig for meg å starte denne bloggen for å fortelle min IBS-historie. Jeg å dele hverdagen med irritabel tarm og alt som følger med, slik som hvordan jeg har praktisert lavFODMAP-dietten og hvordan det er å leve med kronisk sykdom.

Del denne oppskriften på:

2 Kommentarer

 1. Tor Martin Osvald Josefsen

  Det står på ingredienslista i Toro Glutenfri Brunsaus at det inneholder krydder. Kan vi vite at dette er lavFODMAP?
  Og hvis denne går greit, hva da med Toro Glutenfri Hvitsaus?

  Svar
  • Cecilie

   Jeg har spurt Toro og vet derfor at denne er safe, det samme er den glutenfrie hvite sausen. C.

   Svar

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.