Konkurranse: Vinn elektrisk varmepute for sensitive mager

av | okt 10, 2015 | Tidligere prosjekter og hendelser | 4 kommentarer

varmepute, gul

Konkurranse: Vinn elektrisk varmepute for sensitive mager

De kinesiske gateselgerne varmer hendene sine på disse varmeputene i vintermånedene. Varmeputene kommer i alle slags farger og motiver, felles for alle er at de varmes opp ved hjelp av strøm og at de holder varmen i mange, mange timer. Selv  er jeg helt avhengig av den, både når jeg har vondt i magen, men også når jeg har vondt i hoftene og bekkenet eller om jeg rett og slett ikke får sove!

Vær obs. på at varmeputen blir veldig varm og at du kan brenne deg om du legger den rett på bar hud. Iom. at dette er noe jeg har kjøpt i Kina og har tatt med meg hjem kan jeg ikke gå god for at det elektriske akkurat er godkjent. Jeg kan derfor ikke ta ansvar for produktet og du bruker det på eget ansvar! Jeg har dog ikke hatt problemer med noen av mine.

For å være med i trekningen om å vinne denne deilige varmeputen må du fortelle meg, enten her i bloggen eller på Facebook, din favorittoppskrift fra bloggen eller boken. Fortell gjerne om hvorfor du liker oppskriften. Jeg trekker en vinner tirsdag 20. oktober!

NB! Det er kinesisk elektrisk «plugg» på varmeputen. De bruker heldigvis samme strømstyrke i Kina som i Norge, så det eneste du trenger er en norsk plugg som du kan sette utenpå den kinesiske. Hei og hå, meg om den tekniske innsikten min…. håper dette var forståelig! 🙂

Lagre