Skjermbilde 2015-10-24 kl. 16.41.56(Bildet er fra Visit Greece sin hjemmeside)

lavFODMAP på nye eventyr: Kreta

Skjermbilde 2015-10-24 kl. 16.49.36Turen er et samarbeid mellom lavFODMAP.no og Hellas nasjonale turistkontor.

Som mange har fått med seg, så har fotografen min og jeg tenkt å stikke en tur til Kreta i morgen tidlig, veldig tidlig….. Første flyet til København, videre til Athen og til slutt til Heraklion. Jeg er ikke spesielt glad i å ta det første flyet fordi magen min da som oftest slår seg vrang, men jeg har bestemt meg for at jeg skal fikse dette!  (Det gikk ingen andre fly fra Bergen…) Jeg har, som vanlig, plassert meg helt bakerst i flyet (nært toalettet) og satser på at flyet ikke er fullt en søndag morgen. Av en eller annen grunn er det lettere å takle «småangst» om man ikke sitter som sild i tønne! 🙂

Normalt sett sover jeg meg gjennom natten da vi skal stille klokken, bortsett fra i natt. Da jeg prøvde å finne ut når jeg skal stå opp i natt, skjønte jeg at tiden mellom 2 og 3 faktisk vil komme to ganger og jeg må innrømme at jeg ble litt i tvil på hvordan jeg skal komme meg opp. Konklusjonen er at jeg kommer til å stille telefonen på nedtelling slik at jeg vet at jeg kommer meg opp til rett tid og ikke en time for tidlig eller en time for sent! Skjønt, jeg tror at denne klokkestillingen antageligvis kommer til å gjøre at jeg sover enda dårligere enn jeg normalt sett pleier å sove når jeg skal ta første flyet om morgenen. Jeg får satse på at jeg får sove på flyet!

Hva vi skal gjøre på Kreta? Vi skal finne ut om det er mulig å reise til Kreta på lavFODMAP-dietten og skal derfor spise oss gjennom øyen! Jeg kan ikke love mange blogginnlegg direkte fra Kreta, men jeg lover at det kommer flere innlegg frem mot jul og etter jul. (Den nye boken blir nok prioritert akkurat nå. 🙂  På Instagram  http://www.instagram.com/lavfodmap_no kan du derimot følge oss fra dag til dag, så følg meg gjerne der!

NB! Som dere vet er jeg opptatt av å ha integritet og dere skal vite at jeg ALLTID skriver min ærlige mening og at jeg ALLTID merker sponsede innlegg som sponset. (Det er bare et fåtall av reisene mine som er sponset av andre enn mannen min… ) For meg er det viktig at sponsede innlegg passer inn i bloggen og gir dere som lesere samme verdien som andre innlegg i bloggen.

Jeg har flere firma som har ønsket å ville sponse meg, som jeg har takket nei til. Enten fordi jeg ikke har ønsket å bli assosiert med produktet/firmaet og/eller fordi jeg ikke ønsker å ha mange sponsede innlegg. Ta gjerne en titt på siden der jeg presenterer firma jeg har samarbeidet med/blitt sponset av!

Lagre

Cecilie Hauge Ågotnes

Cecilie Hauge Ågotnes

Grunder, Entreprenør, blogger og forfatter

Siden jeg alltid har likt å skrive ble det naturlig for meg å starte denne bloggen for å fortelle min IBS-historie. Jeg å dele hverdagen med irritabel tarm og alt som følger med, slik som hvordan jeg har praktisert lavFODMAP-dietten og hvordan det er å leve med kronisk sykdom.

4 Kommentarer

 1. Gro

  Kalispera! Eg er heilt sikker på at du kan leve godt på lf på Kreta. Går det på Rhodos, så går det på Kreta! Ha det godt i gode Hellas!

  Svar
 2. Silje Johnson

  Jeg er veldig glad i Kreta, og i Hellas forøvrig, og gleder meg til å høre dine erfaringer når du er tilbake! Håper magen spiller på lag, og at du koser deg med sol, varme og LFMtesting!!

  Svar
 3. Anne Mette Borg Almeland

  Gleder meg til å lese om dine materfaringer fra Kreta. Jeg var der i fjor og syntes da at det med maten var litt vanskelig – eeer så glad i de gode «gryterettene», men de er som regel fulle av løk. Er man utenfor de typiske turiststrøkene så er det ikke alltid så enkelt å forklare heller – ikke alle kan engels, og jeg kan ikke gresk 😀

  Svar
  • Cecilie

   Hei Anne Mette,
   Det kommer litt etterhvert, jeg må bare få hodet over vannet! 🙂 Xxx.

   Svar

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Flere historier

Helsehistorier, Hverdagen

Hjemme

De av dere som har fulgt meg på Instagram og Facebook vet at jeg har vært i Oslo OG at jeg var syk i hele natt. Det begynte i går, kanskje allerede på morgenen. Følte meg urven i kroppen, kvalm, hadde hodepine og var usedvanlig sliten. På kvelden var jeg på et...

Les mer...