God morgen fra BergenSkjermbilde 2015-10-24 kl. 16.49.36Da er jeg tilbake igjen etter en ukes eventyr på Kreta. Flyturen hjem var en skikkelig «heisatur» der vi tok første flyet kl. 06.00 (dro fra hotellet kl. 03.30) og to flybytter. Planen for i dag var egentlig å skrive om Kreta, men i dag er jeg rett og slett sånn akkurat i live. Dvs. hverken kroppen eller hodet henger med, så jeg planlegger en dag på sofaen med en bok (i tillegg til at jeg skal vente på kofferten min, som tok seg en aldri så liten sight-seeing tur på egen hånd).

Fortvil ikke, det kommer blogginnlegg både om Kreta, hotellene, lavFODMAP og noen digge oppskrifter etterhvert, jeg må bare klare å samle meg litt. Det går litt i ett her for tiden. Neste helg drar jeg til en messe i Liverpool, en såkaldt «free from»-messe, uken etter blir det en tur til Oslo for et møte med redaktøren min, og så går det slag i slag med en ny samarbeidstur med det tyske turistbyrået, tur til Madrid og Cannes og til slutt juleferie i Kina, sammen med familien.

(Turen til Kreta og turen til Tyskland er arrangert i samarbeid med det greske og tyske turistyåret, ellers er alt annet betalt av egen lomme! 🙂 )

 

 

Lagre

Cecilie Hauge Ågotnes

Cecilie Hauge Ågotnes

Grunder, Entreprenør, blogger og forfatter

Siden jeg alltid har likt å skrive ble det naturlig for meg å starte denne bloggen for å fortelle min IBS-historie. Jeg å dele hverdagen med irritabel tarm og alt som følger med, slik som hvordan jeg har praktisert lavFODMAP-dietten og hvordan det er å leve med kronisk sykdom.

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Flere historier

Hverdagen

Ingen tur til London…

Planen var altså at jeg skulle reist til London i går. Matmesse stod på kalenderen de kommende fire dagene, men jeg er fortsatt hjemme.... Magen min har vært på en snurr de siste 5-6 ukene og de siste 3 ukene har vekten begynt å falle (jeg må normalt sett kjempe...

Les mer...

Helsehistorier, Hverdagen

Hjemme

De av dere som har fulgt meg på Instagram og Facebook vet at jeg har vært i Oslo OG at jeg var syk i hele natt. Det begynte i går, kanskje allerede på morgenen. Følte meg urven i kroppen, kvalm, hadde hodepine og var usedvanlig sliten. På kvelden var jeg på et...

Les mer...

Hverdagen

Ut av komfortsonen!

Ut av komfortsonen! For noen uker siden fikk jeg en invitasjon til å være med på Landsforeningen Mot Fordøyelsessykdommer sitt julemøte. Jeg var egentlig på vei til å kaste brevet i bosset (bergensk for søppel), men så tenkte jeg: "Kjenner jeg noen som skal gå?...

Les mer...