Vil du vinne lavFODMAP-matvarer?

av | nov 15, 2015 | Tidligere prosjekter og hendelser | 57 kommentarer

FODMAP friendlyDa har jeg levert manuset til den nye boken, pakket kofferten til i morgen og når jeg er ferdig med å skrive denne bloggposten skal jeg slange meg på sofaen resten av kvelden.

For en ukes tid siden var jeg i Liverpool på «Allergy + Free From» messen. Der traff jeg teamet bak «the FODMAP-friendly program» og fikk med meg litt smaksprøver hjem til Norge. Forrige uke lovet jeg å dele ut noe av det jeg fikk og det har jeg tenkt å gjøre nå. Jeg har laget en pakke med et lite utvalg med «FODMAP-friendly» sertifiserte produkter. I tillegg har jeg puttet litt andre smaksprøver fra messen i samme kartong. Resten av smaksprøvene kommer jeg til å ta med meg på treff i Oslo, i morgen, og treff i Bergen (som enda ikke er planlagt).

Jeg eier ikke fantasti og jeg har grublet lenge på hva dere må gjøre for å være med i trekningen om å vinne lavFODMAP-pakken og har kommet frem til følgende:

For å være med i trekningen om å vinne lavFODMAP-matvarer må du skrive navnet på den mest kjente lavFODMAP-pioneren som er med i teamet til «the FODMAP-friendly program». Du kan skrive det her i bloggen, på Facebooksiden til lavFODMAP eller på Instagram. Du får et ekstra «lodd» pr. «kanal» du bruker.

Jeg trekker en vinner lørdag 28. november kl. 14.

Lykke til! (Sofaen neste! 🙂 )

Lagre

Lagre