En liten sniktitt på baksideteksten!

av | lavFODMAP-bøker | 0 kommentarer

Nå er det ikke lenge til boken kommer og da kan jeg endelig gi en liten sniktitt på baksideteksten!

I skrivende stund sitter jeg i Hong Kong. Som mange av dere vet så jobber mannen min for tiden i Kina mens jeg er i Norge. Fra mai til jul traff vi hverandre bare noen få ganger og i julen bestemte vi oss for å prøve og få til å treffes litt oftere, selv om det betød kortere turer. Denne gangen skal jeg derfor bare være i en uke. Ikke akkurat ideelt siden jeg blir veldig sliten av selve reisen, men jeg har vært i Hong Kong før så hovdformålet med denne turen er  ikke sight-seeing, men å være sammen. Planen er at det skal bli fint vær (det er meldt fint vær fra onsdag) slik at vi kan slappe mest mulig av ved bassengkanten! 🙂

Ha en fin uke!

Lagre

Cecilie Hauge Ågotnes

Cecilie Hauge Ågotnes

Grunder, Entreprenør, blogger og forfatter

Siden jeg alltid har likt å skrive ble det naturlig for meg å starte denne bloggen for å fortelle min IBS-historie. Jeg å dele hverdagen med irritabel tarm og alt som følger med, slik som hvordan jeg har praktisert lavFODMAP-dietten og hvordan det er å leve med kronisk sykdom.

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Flere historier

LavFODMAP i Kina frokost low FODMAP
Land og steder

LavFODMAP i Kina

I morgen formiddag drar jeg hjem til Bergen etter tre uker på lavFODMAP i Kina. Jeg må innrømme at det er med veldig blandede følelser jeg reiser tilbake. På den ene siden synes jeg det er skikkelig, skikkelig kjipt at mannen skal være igjen og at jeg ikke skal...

Les mer...