Påskekonkurranse for lavFODMAP på reise

av | mar 16, 2016 | Tidligere prosjekter og hendelser | 2 kommentarer

Skjermbilde 2015-10-24 kl. 16.49.36

 

Kjære dere.

Etter lanseringsfestene i Oslo og Bergen sa min mor:

 

Disse magefolkene er usedvanlig hyggelig mennesker!

Hun har helt rett. Dere er virkelig helt unike og enestående og jeg setter utrolig stor pris på dere alle! Tusen takk for veldig koselige meldinger og mail.

I dag drar jeg på ferie til Kina og mannen min. Det er ingen hemmelighet at det har gått veldig fort i svingene i det siste og akkurat nå gleder jeg meg veldig til å sitte på flyet, uten nett, med Lørdagsrådet (jeg bare elsker det programmet!) på podcast og medbragt lavFODMAP-mat. Så lenge jeg ikke har vondt i magen synes jeg det er utrolig avslappende å fly, selv om jeg flyr monkey-business! (Jeg satser på at magen oppfører seg.)

Mens jeg er i Kina tenker jeg å kjøre en liten påskekonkurranse for lavFODMAP på reise. Dette er det du kan vinne: Påskekonkurranse for lavFODMAP på reise

 • En drikkeflaske med en liten sil i bunnen. Egentlig er den beregnet for te, men jeg pleier å putte ingefær eller sitron i min når jeg er ute og reiser.
 • En eske med 60 laktasetabletter (sponset)
 • 10 porsjonspakninger med ketchup (ikke i handelen, men jeg har fått kjøpe på «spesialbutikk»).
 • En del prøver på Oliviers oljer og krydder (sponset)
 • Spansk lavFODMAP-sjokolader
 • En liten visp
 • En liten kniv
 • Ekstra batteri til mobilen

Innholdet i pakken er veldig praktisk å ha med på tur!

Kokurranseregler (Facebook, Instagram):

 • Har du med deg reisehåndboken «lavFODMAP på reise» på påskeferie? Ta bilde av boken der du er og hashtag (#) med lavfodmappåreise og tag (@) med lavfodmap (på Facebook) eller lavfodmap_no (på instagram) Hvis du bruker Facebook må du huske å gjøre bildet offentlig, ellers vil jeg ikke ha mulighet til å finne bildet. På Instagram må du ha en åpen profil.

ELLER:

 • Hvis du ikke er på ferie: Ta bilde av boken der du er og hashtag (#) med lavfodmappåreise og tag (@) med lavfodmap (på Facebook) eller lavfodmap_no (på instagram) Hvis du bruker Facebook må du huske å gjøre bildet offentlig, ellers vil jeg ikke ha mulighet til å finne bildet. På Instagram må du ha en åpen profil.

ELLER:

 • Hvis du ikke har boken: Gå inn i en bokhandel, ta bilde av boken av boken og hashtag (#) med lavfodmappåreise og tag (@) med lavfodmap (på Facebook) eller lavfodmap_no (på instagram) Hvis du bruker Facebook må du huske å gjøre bildet offentlig, ellers vil jeg ikke ha mulighet til å finne bildet. På Instagram må du ha en åpen profil.

Du kan delta så mange ganger du vil og får ett lodd pr. bilde.

Jeg trekker en vinner den 30. april. Er du med?

 

 

Lagre