En liten smakebit fra lavFODMAP-boken

av | Hverdagen, lavFODMAP-bøker | 4 kommentarer

Her kommer en liten smakebit fra lavFODMAP-boken min (Kjøper du boken etter at du har klikket på linken vil jeg tjene noen kroner ekstra… 🙂 ) (Hvis jeg får dette til… 🙂 )

I går kveld, da jeg landet på Kastrup flyplass i København, tikket det inn meldinger fra dere lesere: «I dag fikk jeg den nye lavFODMAP boken din.» Siden jeg har vært i Kina hele julen har jeg, naturligvis, ikke selv fått sett boken. Jeg ble nesten litt misunnelig på alle som hadde fått den!

Da jeg kom hjem hadde den snille pappaen min hentet bøkene mine og jeg kunne endelig få se og bla i den fysiske boken. Jeg har alltid elsket å bla i helt nye (koke)bøker. Å få bla i sin egen, helt blodferske bok, er en helt spesiell opplevelse. Jeg håper du liker det du ser i videoen her.

En av kommentarene i går var:

Jeg har fått boken i dag også – hadde høye forventninger, men ikke høye nok – wow så bra bok!!

Kan man ønske seg en bedre «anmeldelse»?

NB! Har du kjøpt boken? Liker du den? Da blir jeg superglad om du tar bilde og deler på Instagram og/eller Facebook. Hvis du vil skrive en liten anbefaling som jeg kan bruke i bloggen ol. er du også hjertelig velkommen til det. Du velger selv om du vil være anonym eller ikke.

Cecilie Hauge Ågotnes

Cecilie Hauge Ågotnes

Grunder, Entreprenør, blogger og forfatter

Siden jeg alltid har likt å skrive ble det naturlig for meg å starte denne bloggen for å fortelle min IBS-historie. Jeg å dele hverdagen med irritabel tarm og alt som følger med, slik som hvordan jeg har praktisert lavFODMAP-dietten og hvordan det er å leve med kronisk sykdom.

4 Kommentarer

 1. Kristin bergheim

  Har kjøpt boken og her ser det ut til å være mye godt. Gleder meg?

  Svar
  • Cecilie

   Så kjekt å høre! 🙂

   Svar
 2. Linda

  Jeg måtte rett og slett lukke boken etter å ha bladd litt i den, fordi tennene begynte å løpe i vann!! ? – Også jeg da, med mine nyttårsforsetter,? – de ryker tvert nå, er jeg redd….?. Konklusjon: En lekker bok ?

  Svar
  • Cecilie

   Du får ta deg en ekstra (topp)tur Linda, så går det nok bra både med boken og nyttårsforsettet! 😉 C.

   Svar

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Flere historier