lavFODMAP kakefest og boklansering

av | jan 22, 2017 | Tidligere prosjekter og hendelser | 2 kommentarer

Invitasjon til lavFODMAP kakefest og boklansering

Av og til glemmer jeg at ikke alle er på Facebook! Arrangementet har ligget ute på Facebook i litt mer enn en uke, men jeg har altså helt glemt å poste invitasjonen her på bloggen! Jeg håper likevel du som bor i Bergen og/eler omegn har mulighet og lyst til å komme på boklanseringen.

Har du lyst til å delta, men synes det er ekkelt å komme alene?

I så fall så er du ikke alene. Heldigvis vet jeg, fra erfaring, at det ikke er noe problem å komme alene på mine boklanseringer. Etter forrige boklansering var min mor overveldet over alle de hyggelige folkene. «Dette var en usedvanlig fin gjeng. Hvem er alle disse menneskene?»

Kommer du sammen med noen andre, ber jeg deg om å inkludere dem som kommer alene. Antageligvis vil du bli kjent med nye, interessante mennesker OG du vil gjøre en god gjerning. 🙂

VELKOMMEN til lavFODMAP kakefest og boklansering

Den tredje boken min er en herlig kake- og dessertbok. Boken gir deg lavFODMAP, gluten- og laktosefrie kaker og desserter til alle anledninger. Oppskriftene er enkle å følge, ujålete og du får alle ingrediensene i dagligvarehandelen.

Tradisjon tro blir det servert smaksprøver fra boken under en uformell sammenkomst med forlaget Vigmostad & Bjørke, venner, kolleger, familie og lesere.

Signerte eksemplarer av boken vil også kunne kjøpes.

Ta gjerne med deg en venn! Og meld deg gjerne på og spre arrangementet på Facebook: https://www.facebook.com/events/1260184870706875/

Sted: Biblioteket Bar, Kjøttbasaren
Tid: Tirsdag 24. januar klokken 18.00

NB! Del gjerne invitasjonen med noen du tror kunne være interessert! 🙂

Beste hilsen,
Cecilie.