Cecilie gjør ting hun ikke kan. I dag ble mage- og tarmkanalen til i iTunes og du kan nå høre den fantastiske stemmen min i øret ditt når som helst.

Hva er mage- og tarmkanalen?

For noen dager siden hadde jeg min første Facebook live sending. Dette ble gjort veldig på sparket og jeg fikk ikke tid til  grue meg. Siden det også var en live sending var det ingen vei tilbake da jeg først hadde gjort det heller. Jeg innrømmer at det var litt gøy og spennende, men jeg er lite komfortabel med å vise fjeset mitt på skjermen så jeg tror jeg ikke jeg kommer til å ha så mange flere Facebook live sendinger.

Jeg har lenge gått og tenkt på at jeg ville lage en podcast. Etter Facebook live sendingen bestemte jeg meg for å teste ut mine tekniske kunnskaper og lage en podcast. Jeg hentet ned en app for å spille inn selve podcasten og satte i gang. Ja, jeg burde hatt en «jingle» og lydkvaliteten burde vært bedre, men jeg tenker at dette er en begynnelse, så får tiden vise hva som skjer videre. Jeg burde helt sikkert hatt en plan for mage- og tarmkanalen, men det har jeg altså ikke. På samme måten som at bloggen er et hobbyprosjekt (jeg tjener ingen penger på bloggen) så er også denne podcasten et hobbyprosjekt. Hvis jeg finner ut at jeg trives med det fortsetter jeg, hvis ikke kommer jeg faktisk bare til  å legge ned, selv om det i utgangspunktet ikke er planen.

Hvordan kan du høre mage- og tarmkanalen?

Jeg er ikke noe teknisk begavet og jeg er overrasket over at jeg klarte å legge podcasten inn i iTunes. For noen timer siden fikk jeg beskjed om at podcasten var godkjent av iTunes. I følge mailen vil den bli søkbar innen noen timer, max to dager. Vel… noen timer er ikke så lenge, men to dager er en stund til! Med andre ord, det er bare å søke, så finner du den kanskje!

Jeg tror også du kan høre den via denne linken.

Hva tenker du om prosjekt mage- og tamkanalen? Haha, og hva synes du om navnet? 🙂

 

Cecilie Hauge Ågotnes

Cecilie Hauge Ågotnes

Grunder, Entreprenør, blogger og forfatter

Siden jeg alltid har likt å skrive ble det naturlig for meg å starte denne bloggen for å fortelle min IBS-historie. Jeg å dele hverdagen med irritabel tarm og alt som følger med, slik som hvordan jeg har praktisert lavFODMAP-dietten og hvordan det er å leve med kronisk sykdom.

4 Kommentarer

 1. Bente

  Finnes det et alternativ utenfor iTunes?
  BNT

  Svar
  • Cecilie

   Ja, du kan høre den her

   Svar
 2. Gunn

  Humor er bra, superbeskrivende. Ser frem til flere og er allerede abonnent.

  Svar
  • Cecilie

   Så kjekt! Det kommer flere podcaster, jeg må bare få pusten tilbake! 🙂 C.

   Svar

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Flere historier

No Results Found

The posts you requested could not be found. Try changing your module settings or create some new posts.