Vil du være testbruker for CanCannotEat?

av | feb 17, 2019 | Tidligere prosjekter og hendelser | 0 kommentarer

REKLAME for CanCannoteat

Som mange av dere vet, så har jeg det siste året jobbet med en veldig spennende og ny forretningsidé. Det meste av utviklingsarbeidet for første fase er ferdig, men vi trenger å få testet produktet før vi kan si oss ferdige med denne fasen. Derfor lurer vi på om DU har lyst til å være testbruker for CanCannotEat.

Litt om CanCannotEat

CanCannotEat er en kommunikasjonsplattform for deg og serveringsbransjen.

Plattformen består av to deler:

  1. En app til deg: Du oppretter en profil, registrerer dine diettbehov og får en personlig kode som du skal vise til servitøren. Appen er selvfølgelig GRATIS å bruke for deg.

  2. En programvare for serveringsstedene.

I utgangspunktet skal du kunne bruke CanCannotEat hver gang du skal ut å spise, men i denne fasen er CanCannotEat knyttet opp mot hoteller og store konferanser. Vi håper, og tror, at dere har forståelse og tålmodighet for at vi må begynne i det små.

Vi har valgt å begynne med de 14 allergenene som alle spisesteder er pliktige til å ta hensyn til, i tillegg til et lite utvalg av matvarer. Flere valgmuligheter vil komme etterhvert. (Dette er altså ikke en app laget spesielt for dere som følger lavFODMAP!)

Vil du være testbruker for CanCannotEat?

Selv om første fase snart er over vil CanCannotEat være i kontinuerlig utvikling. For å lage et mest mulig brukervennlig produkt ønsker vi både testere og innspill.

Hvis du vil være testbruker for CanCannotEat må du melde deg på via denne linken. Etter dette får du videre informasjon pr. mail.

Vi har også laget en facebookgruppe for deg som ønsker å være med å hjelpe oss videre. For å komme inn i gruppen må du melde deg på via denne linken OG svare på de tre spørsmålene du får når du melder deg inn.

Kjenner du noen andre som du tror ville være testbruker? Del gjerne innlegget videre!

 

 

Lurer du på hvordan laktase fungerer når du skal ut å spise?