Hotellomtale: Apollonia hotell 5*, Kreta, HellasSkjermbilde 2015-10-24 kl. 16.49.36Apollonia resort og SPA ligger 15 minutters biltur fra Heraklion flyplass og ikke så langt fra industriområdet. Likevel fikk jeg en følelse av ro og fred da jeg ankom hotellet. Kanskje fordi man hørte bølgene fra havet fra verandaen?

Rommene er lyse fine og har både vannkoker og kjøleskap. I kjøleskapet var det til og med en liten fryser som var så kraftig at den klarte å fryse ned den kokte risen min med egg som jeg hadde med meg til hjemturen (se den nye boken min lavFODMAP på reise (NB! adlink!) for oppskrift/fremgangsmåte).

Hotellomtale: Apollonia hotell 5*, Kreta, HellasToaettartiklene.

Hotellomtale: Apollonia hotell 5*, Kreta, HellasHotellet har flere esler og man føler at man nesten er litt på landet. Høner og en hane var også på området, men de hverken så eller hørte vi.

Hotellomtale: Apollonia hotell 5*, Kreta, HellasHotellet har en egen strand i tillegg til flere bassenger med solstoler. Da vi var der var det ikke akkurat badevær, men det så absolutt veldig deilig ut!

Vi bodde på bare en natt på hotellet og vi reiste hjem midt på natten. Vi fikk derfor ikke testet ut frokosten, men vi hadde en god samtale med direktøren, som var veldig positiv til lavFODMAP-konseptet. Jeg fikk også en prat med kokken, som også var veldig oppmerksom mht. allergier. På middagsbuffeten var det både rent kjøtt og ren fisk og all maten var merket med de mest vanlige allergenene. Ved siden av var det flere sauser som gjestene selv kunne forsyne seg med. Genialt! Her følte jeg meg virkelig ivaretatt, men det beste var at jeg slapp å føle meg spesiell siden jeg kunne spise rett fra buffeten, uten å måtte spørre etter spesialmat.

Hotelldirektøren sa at de fra og med neste år skal ha et eget allergivennlig «hjørne» og da tror jeg dette hotellet blir enda bedre mht. matallergier/intoleranser!

NB! Dette innlegget ble skrevet i forbindelse med research til den nye boken min «lavFODMAP på reise» og turen ble sponset av Hellas nasjonale turistkontor.

 

 

 

Lagre

Lagre