Web-TV om IBS og lavFODMAP-dietten

av | jul 3, 2015 | lavFODMAP-hjelp | 2 kommentarer

Annonse

Haugesunds Avis har denne våren laget en serie på web-TV om IBS og lavFODMAP-dietten. I det tredje programmet setter de søkelyset på lavFODMAP-dietten og IBS-skolen på Haukeland Sykehus i Bergen

Trykk på bildet for å komme til programmet!

Lagre

Annonse
Cecilie Hauge Ågotnes

Cecilie Hauge Ågotnes

Grunder, Entreprenør, blogger og forfatter

Siden jeg alltid har likt å skrive ble det naturlig for meg å starte denne bloggen for å fortelle min IBS-historie. Jeg å dele hverdagen med irritabel tarm og alt som følger med, slik som hvordan jeg har praktisert lavFODMAP-dietten og hvordan det er å leve med kronisk sykdom.

2 Kommentarer

 1. Maria

  Bra med mer oppmerksomhet rundt dette! 🙂 for min del har det vist seg at jeg kanskje ikke har IBS allikevel , men tarm-endometriose. Mageplager tar passelig lang tid å utrede, altså. Sikkert 7-8 år siden første gang jeg var på legevakten med magesmerter. Virkelig slitsomt å leve i usikkerhet med så mye plager. Tror mer oppmerksomhet rundt lavFODMAP kan hjelpe mange ihvertfall 🙂

  Svar
  • Cecilie

   Litt usikker på om jeg skal si «så bra» eller «så dumt», men uansett greit å få den rette diagnosen slik at det blir lettere å få hjelp i det minste! Ja, jeg håper det blir rett fokus på lavFODMAP, at det ikke blir en «universal sunnhetsdiett» eller «slankediett», men rett og slett det det er: En diett for folk med IBS/mageplager.

   Svar

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Annonse

Flere historier

Annonse