Cecilie Hauge Ågotnes

Foredragsholder, blogger, gründer

Snu om på det negative, fokuser på det positive.

Jeg er opptatt av det å mestre egen sykdom. Det er kjipt å være kronisk syk, men livet er ikke over. Da gjelder det å finne måter å takle sykdommen på og dette skriver jeg mye om. Utenforskap er også noe jeg ønsker å gjøre noe med. Både utenforskap fordi man må spise annerledes (lavFODMAP), men også utenforskap pga. sykdom.

I tillegg har jeg to store hobbyer, reise og lage mat. Da jeg fikk hoveddiagnosen min Ehlers-Danlos Syndrom, bestemte jeg meg for en ting, nemlig:

Bilde av Cecilie Hauge Ågotnes

«Uansett hvor trøtt og sliten jeg blir, uansett hvor vondt jeg får i både hue og ræv skal dette ikke stoppe meg å utforske og skape gode opplevelser, enten jeg er på reise eller lager mat.»

Mine tidligere og nåværende aktiviteter

Foredrag

Arbeid og presse

Bøker

Samarbeids
partnere

Hva gjør jeg idag?

Etter å ha skrevet fire bøker på fire år kjenner jeg ikke lysten på å skrive flere bøker. Likevel jobber jeg fortsatt med informasjonsformidling via dette nettstedet og gjennom foredragene jeg holder for både næringslivet, pasientforeningen og sykehuset. En gang i måneden holder jeg foredrag på IBS-skolen til Nasjonal Kompetansetjeneste for Funksjonelle Mage- og tarmsykdommer. I tillegg sitter jeg i flere forskningsgrupper ved NKFM og i NKFM sin referansegruppe. Ønsker du å vite mer om min historie kan du finne meg på foredragene eller lese mer på bloggsiden.

 

Tidligere arrangementer

Tidligere har jeg lansert bøker og hatt arrangementer i forbindelse med lanseringene. Samtidig har det dukket opp sponsor og spesielle arrangementer i forbindelse med foredragene mine. Av og til har det oppstått kurs som leserne mine kan delta på. Er du nysjerrig på hvordan dette gikk vil du finne dette her.

HverdagenTidligere prosjekter og hendelser
Lav FODMAP er nominert til «Årets Matblogger», kategori «Beste alternativblogg»

Lav FODMAP er nominert til «Årets Matblogger», kategori «Beste alternativblogg»

Lav FODMAP er nominert til "Årets Matblogger", kategori "Beste alternativblogg" Gratulerer, du er nominert i konkurransen Årets Matblogger ! Du er nominert i kategorien: Beste alternativblogg Og min første tanke var: "Kult, men jeg kommer...

Les Mer...

Lurer du på noe mer?

Trenger du svar på noe om lavFODMAP-dietten eller ønsker å skape et samarbeid med meg kan du nå meg via lenken under