lavFODMAP på reise

Enten du finner noen nye reistetips eller gjenoppfrisker gamle reisevaner, vil du finne mangfoldige innlegg fra mine turer til utlandet.

Frokost og lunsjlavFODMAP oppskrifterMine reisetips og erfaringerSurdeig av spelt
Spelt surdeig starter lavFODMAP low FODMAP
Hvordan oppbevare surdeigsstarteren når du reiser bort?

Hvordan oppbevare surdeigsstarteren når du reiser bort?

Hvordan oppbevare surdeigsstarteren når du reiser bort? Som mange kanskje har skjønt, så har jeg blitt litt hekta på å bake med surdeig. Før jeg reiste til Kina lurte jeg på hva jeg skulle gjøre med surdeigsstarteren min, heretter kalt Boble....

Les mer...

Land og steder
Endelig hjemme etter en av de mest utfordrende turene jeg har vært på etter min karriere som syk reiseblogger startet.
Endelig hjemme etter en av de mest utfordrende turene jeg har vært på etter min karriere som syk reiseblogger startet.

Endelig hjemme etter en av de mest utfordrende turene jeg har vært på etter min karriere som syk reiseblogger startet.

(Bloggtur sponset av Sahara Experience og Visit Morocco.) Endelig hjemme etter en av de mest utfordrende turene jeg har vært på etter min karriere som syk reiseblogger startet. Jeg skriver ”endelig” av flere grunner. Å reise med mange friske,...

Les mer...