I morgen reiser jeg til Athen for en uke. Jeg skal på en «reisebloggkonferanse» de første dagene og resten av uken skal jeg slappe av, skrive, skrive og skrive litt til.

Det er lenge siden jeg har reist alene på tur, over så pass mange dager, og jeg kjenner at jeg er litt nervøs. Jeg vil jo gjerne ha både overskudd og mage til å være med på deler av konferansen (planen var aldri at jeg skulle være med på alt siden jeg vet at dustekroppen min ikke orker det), men har innsett at, siden fokuset mitt akkurat nå ikke er på reisbloggen, jeg ikke kommer til å være med på så mye.

Kofferten er allerede pakket med eggekokeren min, masse tørrmat og en ting jeg ikke har hatt med meg før: Bogskinke på boks. Antageligvis ikke det sunneste man kan spise, men magen min tåler det og det er proteiner som kan spises kaldt! Jeg er spent på om jeg finner noe glutenfrie matvarer, om jeg forstår innholdsfortegnelsen på div. matvarer, om jeg får tak i lav FODMAP-middag og om magen oppfører seg, spesielt på flyturen…

Oppdatering kommer!