Foredrag

Jeg brenner for mestring av IBS, angst og sykdom. Dette er en av grunnene til at jeg er så opptatt av lavFODMAP-dietten, fordi det er en av flere  mestringsstrategier.

Hvor kan du nå mine foredrag?

De siste årene har jeg holdt flere lavFODMAP foredrag, som pasient, om den praktiske delen av lavFODMAP-dietten, IBS, inspirasjon, motivasjon og mestring. Jeg holder bl.a. faste foredrag ved IBS-skolen på nasjonal kompetansetjeneste for funksjonelle mage- og tarmsykdommer ved Haukeland universitets sykehus samt for flere pasientforeninger.

IBS-Skolen

Du må du ha henvisning fra lege for å komme med på IBS-skolen. Jeg har også holdt lavFODMAP foredrag for pasientforeninger, bl.a. cøliakiforeningen da de arrangerte glutenfri messe i Oslo, og på kundekvelder for bedrifter.

 

Ikke bare fordrag for syke mennesker

Foredraget mitt for Business Region Bergen, i mars 2016, var det første foredraget jeg har holdt for friske mennesker. Det var derfor ekstra gledelig å høre at også disse fant mye glede og inspirasjon i foredraget mitt!

Omtaler fra mine foredrag

{

Ble invitert på Facebook av min datter til Glutenfri matmesse 2016 som skulle være på Norges Varemesse i Lillestrøm. Det var en del interessante foredrag som skulle holdes. Som f.eks. Cøliaki en trend eller en underdiagnoser sykdom av Wenche Frølich Foredrag om glutenfri bakst av Mone Eli Sæland Lav FODMAP en praktisk tilnærming og mestring av IBS av Cecilie Hauge Ågotnes. Det var samtidig mange utstillere med mange nye produkter for dem med cøliaki.

Jeg var på alle foredragene og dem var veldig interessante alle sammen. Det siste om FODMAP var nok det som var det mest personlig foredraget. Det var veldig opplysende og mange med meg som kjente seg igjen. Vi fikk mange tips av Cecilie Hauge Ågotnes som selv har plagene og jobber med foredrag om FODMAP ved blant annet Haukeland sykehus. Hun ga oss mange tips med hvordan vi kunne leve med IBS, alt fra hverdagen til sosiale lag. Hva som vi burde passe oss for og hva vi alltid burde ha forhånd. At vi ikke kunne forvente at alle rundt oss kunne forstå, men at vi må ta ansvar selv. Det er vi selv som må sette oss inn i hva vi kan spise og hva vi ikke burde spise.

Jeg føler at jeg hadde veldig utbytte av foredraget og at hun informerte at det var mange seriøse sider på Facebook om IBS. Jeg gleder meg til å få kjøpt den nye boka hun har skrevet som kommer i disse dager ut i butikken. Skal sette meg bedre inn i dette for det står kun på meg selv. Håper jeg får oppleve flere foredrag av Cecilie Hauge Ågotnes.

{
May-Gina Ramton Wessel
Business Region Bergen
{

Hei Cecilie! Tusen takk for et lærerikt og oppklarande foredrag på Bergen hudpleieklinikk i dag Veldig kjekt å høre din historie. Eg har sjølv gått på lavFODMAP-dietten i ca. 6 mnd og har gode erfaringar med det, og brukar boka di MASSE! Gledar meg til du kjem ut med ny bok!

 

{
Mona Elin
{

Det var fint å høre historien din og hvordan du har taklet det å få og ha IBS. Du er løsningsfokusert og gir deltagerne/ meg et spark i rompa til å tenke mer positivit og det å bli sjef i eget liv. Vi/ jeg med IBS har en tendens til å begrense oss /meg og det var godt å høre fra en som vet hvordan vi har det og som samtidig har funnet løsninger som gjør tilværelsen bedre. Bare det å få tips til hva vi kan ha med oss i sekken på tur – «survival kit»var en vekker. Det at du deltok i lunsjen sammen med oss var og fint da det inviterte til en god samtale om erfaringer rundt diagnose.

 

{
Anita Austli Smalø
{

Inspirerende og ærlig foredrag! Cecilie har en god formidlingsevne og et fint samspill med publikum.

 

{
June Christiansen
Business Region Bergen
{

Tusen takk for et fantastisk inspirerende foredrag! Din gründerhistorie er et levende bevis på hvordan vi som mennesker kan klare det utroligste, når vi bare har den rette holdningen og motivasjonen. Dette var en fortelling om vilje, fokus, løsningsorientering og mestring. Om livets oppturer og nedturer.

Du viste oss at endrede rammebetingelser i livet ikke trenger å sette en stopper for personlig vekst, utvikling og kreativitet, men tvert i mot kan være et utgangspunkt for nye muligheter. Alt fortalt med ekte varme, humor og sjarme. Dette var et foredrag til glede og inspirasjon for alle mennesker, uansett om man er syk, frisk, arbeidsledig, ansatt eller gründer. Her har vi alle noe å lære!

{
Merete Svendsen
Bedriftsutvikler
Hjerteblad

Mer om meg

Arbeid og presse

Bøker

Samarbeids
partnere

Ønsker du at jeg holder lavFODMAP foredrag for din foretning eller bedrift?

Jeg kan skreddersy foredrag, enten om lavFODMAP-dietten og IBS, om inspirasjon og motivasjon, om å bruke restarbeidsevnen som grunder eller en blanding. Ta kontakt på cecilie(a)lavfodmap.no for mer informasjon!