IMG_0064(NB! Dette er IKKE coveret på boken!)

ENDELIG kan jeg presentere den nye boken min!

Dere har sikkert fått med dere at jeg har vært ute og reist mer enn normalt denne høsten? Dette «skyldes» altså at min nye lavFODMAP-bok er en helt unik bok:

LavFODMAP på reise

De fleste liker jo å reise, men mange med IBS vegrer seg, så mye at de blir hjemme. Jeg håper boken kan gi inspirasjon og trygghet på veien!

Å få skrive bøker om de to tingene jeg liker aller best, å lage mat og å reise, har vært en drøm og jeg har egentlig følt at dette har vært mer som hobby enn som jobb. Når det å spre kunnskap om lavFODMAP i tillegg er noe jeg virkelig brenner for føles det enda bedre!

Boken tar utgangspunkt i IBS og lavFODMAP-dietten, men kan selvfølgelig lett tilpasses dem med cøliaki og/eller andre matintoleranser. Jeg kan ikke røpe alt innholdet i boken men dette er noe av det du vil finne:

 • mange råd og tips til selve reisen
 • oppskrifter på mat du kan ta med deg på tur
 • oppskrifter på mat du kan lage på rommet, med tilhørende liste over hva du bør ha i kofferten, handleliste osv…  (ja, det er faktisk mulig å lage mat på rommet! 😉 )
 • ordlister på 5 forskjellige språk

DA skjønner dere kanskje hvorfor jeg skal på vingene igjen allerede i morgen? Dette er siste turen i forbindelse med boken og den går til Madrid og Cannes. Om jeg er sliten? Hehe, det blir nok mye hotellseng og ikke så mange oppdateringer her på bloggen, men jeg kommer sterkere tilbake!

 

 

Lagre

Cecilie Hauge Ågotnes

Cecilie Hauge Ågotnes

Grunder, skribent og forfatter

Siden jeg alltid har likt å skrive og å lage mat ble det naturlig for meg å starte denne bloggen for å fortelle min IBS-historie. Her deler jeg hverdagen med irritabel tarm og alt som følger med, hvordan jeg har praktisert lavFODMAP-dietten og hvordan det er å leve med kronisk sykdom.

11 Kommentarer

 1. matmorgro

  Dette blir spanande! Eg gledar meg til å lese boka, sjølv om eg har litt erfaring med å reise med ein trøblete mage:-). Gode råd er alltid velkomne, og ordlistene er gull verdt. Tommel opp, Cecilie!

  • Cecilie

   Tusen takk! Kanskje du finner noen råd og tips du ikke har tenkt på før? 😉

  • Cecilie

   Ps. Ja, ordlistene er virkelig veldig greie å ha! 🙂 jeg brukte de både i Hellas og i Tyskland og det gjorde måltider mye enklere. Har printet ut fransk og spansk til i morgen og er nå klar til å reise, trur eg. 🙂

 2. Anne kaldeng

  Har denne boken . !000 takk den har vært til stor hjelp i dagliglivet . Har minske plager etter denne er tatt i bruk . Gleder meg til oppskriftsboken som kommer 4 januar 2016. 🙂

  • Cecilie

   Hei Anne,
   så fint å høre at boken min har vært til hjelp! Må bare si at det ikke er min bok som kommer ut i begynnelsen av januar. Min bok, som er en lavFODMAP-reisebok, kommer ut i slutten av februar. Denne boken handler ikke så mye om selve dietten, siden den informasjonen er i den første boken, men om hvordan du skal kunne klare deg på reise. Det er mange lure råd og tips og ikke minst, oppskrifter på mat du kan lage på rommet, uansett hvor du er i verden! 😉 Xxx.

 3. Lene

  Hvor vil man kunne kjøpe mat-på-reise-boken din?

  • Cecilie

   Den kommer til å bli solgt på de fleste bokhandelene i tillegg til alle nettbokhandeler. Xxx.

Send inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Lignende innlegg