Som mange har fått med seg, så har fotografen min og jeg tenkt å stikke en tur til Kreta i morgen tidlig, veldig tidlig….. Første flyet til København, videre til Athen og til slutt til Heraklion. Jeg er ikke spesielt glad i å ta det første flyet fordi magen min da som oftest slår seg vrang, men jeg har bestemt meg for at jeg skal fikse dette!  (Det gikk ingen andre fly fra Bergen…) Jeg har, som vanlig, plassert meg helt bakerst i flyet (nært toalettet) og satser på at flyet ikke er fullt en søndag morgen. Av en eller annen grunn er det lettere å takle «småangst» om man ikke sitter som sild i tønne! 🙂

Normalt sett sover jeg meg gjennom natten da vi skal stille klokken, bortsett fra i natt. Da jeg prøvde å finne ut når jeg skal stå opp i natt, skjønte jeg at tiden mellom 2 og 3 faktisk vil komme to ganger og jeg må innrømme at jeg ble litt i tvil på hvordan jeg skal komme meg opp. Konklusjonen er at jeg kommer til å stille telefonen på nedtelling slik at jeg vet at jeg kommer meg opp til rett tid og ikke en time for tidlig eller en time for sent! Skjønt, jeg tror at denne klokkestillingen antageligvis kommer til å gjøre at jeg sover enda dårligere enn jeg normalt sett pleier å sove når jeg skal ta første flyet om morgenen. Jeg får satse på at jeg får sove på flyet!

Hva vi skal gjøre på Kreta? Vi skal finne ut om det er mulig å reise til Kreta på lavFODMAP-dietten og skal derfor spise oss gjennom øyen! Jeg kan ikke love mange blogginnlegg direkte fra Kreta, men jeg lover at det kommer flere innlegg frem mot jul og etter jul. (Den nye boken blir nok prioritert akkurat nå. 🙂  På Instagram  http://www.instagram.com/lavfodmap_no kan du derimot følge oss fra dag til dag, så følg meg gjerne der!

 

Lagre

Cecilie Hauge Ågotnes

Cecilie Hauge Ågotnes

Grunder, skribent og forfatter

Siden jeg alltid har likt å skrive og å lage mat ble det naturlig for meg å starte denne bloggen for å fortelle min IBS-historie. Her deler jeg hverdagen med irritabel tarm og alt som følger med, hvordan jeg har praktisert lavFODMAP-dietten og hvordan det er å leve med kronisk sykdom.

4 Kommentarer

 1. Gro

  Kalispera! Eg er heilt sikker på at du kan leve godt på lf på Kreta. Går det på Rhodos, så går det på Kreta! Ha det godt i gode Hellas!

 2. Silje Johnson

  Jeg er veldig glad i Kreta, og i Hellas forøvrig, og gleder meg til å høre dine erfaringer når du er tilbake! Håper magen spiller på lag, og at du koser deg med sol, varme og LFMtesting!!

 3. Anne Mette Borg Almeland

  Gleder meg til å lese om dine materfaringer fra Kreta. Jeg var der i fjor og syntes da at det med maten var litt vanskelig – eeer så glad i de gode «gryterettene», men de er som regel fulle av løk. Er man utenfor de typiske turiststrøkene så er det ikke alltid så enkelt å forklare heller – ikke alle kan engels, og jeg kan ikke gresk 😀

  • Cecilie

   Hei Anne Mette,
   Det kommer litt etterhvert, jeg må bare få hodet over vannet! 🙂 Xxx.

Send inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Lignende innlegg

Helse, Hverdagen

Hjemme

De av dere som har fulgt meg på Instagram og Facebook vet at jeg har vært i Oslo OG at jeg var syk i hele natt. Det begynte i går, kanskje allerede på morgenen. Følte meg urven i kroppen, kvalm, hadde hodepine og var usedvanlig sliten. På kvelden var jeg på et...

Les mer...