God morgen fra BergenDa er jeg tilbake igjen etter en ukes eventyr på Kreta. Flyturen hjem var en skikkelig «heisatur» der vi tok første flyet kl. 06.00 (dro fra hotellet kl. 03.30) og to flybytter. Planen for i dag var egentlig å skrive om Kreta, men i dag er jeg rett og slett sånn akkurat i live. Dvs. hverken kroppen eller hodet henger med, så jeg planlegger en dag på sofaen med en bok (i tillegg til at jeg skal vente på kofferten min, som tok seg en aldri så liten sight-seeing tur på egen hånd).

Fortvil ikke, det kommer blogginnlegg både om Kreta, hotellene, lavFODMAP og noen digge oppskrifter etterhvert, jeg må bare klare å samle meg litt. Det går litt i ett her for tiden. Neste helg drar jeg til en messe i Liverpool, en såkaldt «free from»-messe, uken etter blir det en tur til Oslo for et møte med redaktøren min, og så går det slag i slag med en ny samarbeidstur med det tyske turistbyrået, tur til Madrid og Cannes og til slutt juleferie i Kina, sammen med familien.

 

 

 

Lagre

Cecilie Hauge Ågotnes

Cecilie Hauge Ågotnes

Grunder, skribent og forfatter

Siden jeg alltid har likt å skrive og å lage mat ble det naturlig for meg å starte denne bloggen for å fortelle min IBS-historie. Her deler jeg hverdagen med irritabel tarm og alt som følger med, hvordan jeg har praktisert lavFODMAP-dietten og hvordan det er å leve med kronisk sykdom.

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Lignende innlegg

Dagens utfordring
Hverdagen

Dagens utfordring!

Marco Elsafadi utfordret oss i går til å gjøre noe ubehagelig en gang i uken, i tre uker. Jeg utfordrer herved dere lesere til å gjøre det samme! Dagens utfordring Du skal gjøre noe som er ubehagelig for deg, ikke hva du antar eller tror at andre synes er skummelt....

Les mer...