God morgen fra BergenDa er jeg tilbake igjen etter en ukes eventyr på Kreta. Flyturen hjem var en skikkelig «heisatur» der vi tok første flyet kl. 06.00 (dro fra hotellet kl. 03.30) og to flybytter. Planen for i dag var egentlig å skrive om Kreta, men i dag er jeg rett og slett sånn akkurat i live. Dvs. hverken kroppen eller hodet henger med, så jeg planlegger en dag på sofaen med en bok (i tillegg til at jeg skal vente på kofferten min, som tok seg en aldri så liten sight-seeing tur på egen hånd).

Fortvil ikke, det kommer blogginnlegg både om Kreta, hotellene, lavFODMAP og noen digge oppskrifter etterhvert, jeg må bare klare å samle meg litt. Det går litt i ett her for tiden. Neste helg drar jeg til en messe i Liverpool, en såkaldt «free from»-messe, uken etter blir det en tur til Oslo for et møte med redaktøren min, og så går det slag i slag med en ny samarbeidstur med det tyske turistbyrået, tur til Madrid og Cannes og til slutt juleferie i Kina, sammen med familien.

 

 

 

Lagre

Cecilie Hauge Ågotnes

Cecilie Hauge Ågotnes

Grunder, skribent og forfatter

Siden jeg alltid har likt å skrive og å lage mat ble det naturlig for meg å starte denne bloggen for å fortelle min IBS-historie. Her deler jeg hverdagen med irritabel tarm og alt som følger med, hvordan jeg har praktisert lavFODMAP-dietten og hvordan det er å leve med kronisk sykdom.

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Lignende innlegg

Dagen etter dagen
Hverdagen

Dagen etter dagen

Når jeg i dag snakker om dagen etter dagen snakker jeg altså ikke om dagen etter dagen jeg har spist noe jeg ikke burde spist. Jeg snakker om slippefesten for den nye boken min "kaker og desserter for sensitive mager, lavFODMAP". Stinn brakke Jeg var redd for at...

Les mer...

Lav FODMAP mat til kursdeltagere
Hverdagen

Lav FODMAP mat til kursdeltagere

Lav FODMAP mat til kursdeltagere For noen uker siden ble jeg spurt om jeg kunne lage lav FODMAP mat til et kurs på Impact HUB i Bergen. 20 grundere skulle lære mer om stressmestring av psykolog Renate Scholz som driver Mindfulness Bergen og de skulle ha god og sunn...

Les mer...