Konkurranse: Vinn elektrisk varmepute for sensitive mager

av | Hverdagen | 4 kommentarer

varmepute, gul

Konkurranse: Vinn elektrisk varmepute for sensitive mager

(Konkurransen er over og vinneren er trukket. )

De kinesiske gateselgerne varmer hendene sine på disse varmeputene i vintermånedene. Varmeputene kommer i alle slags farger og motiver, felles for alle er at de varmes opp ved hjelp av strøm og at de holder varmen i mange, mange timer. Selv  er jeg helt avhengig av den, både når jeg har vondt i magen, men også når jeg har vondt i hoftene og bekkenet eller om jeg rett og slett ikke får sove!

Vær obs. på at varmeputen blir veldig varm og at du kan brenne deg om du legger den rett på bar hud. Iom. at dette er noe jeg har kjøpt i Kina og har tatt med meg hjem kan jeg ikke gå god for at det elektriske akkurat er godkjent. Jeg kan derfor ikke ta ansvar for produktet og du bruker det på eget ansvar! Jeg har dog ikke hatt problemer med noen av mine.

For å være med i trekningen om å vinne denne deilige varmeputen må du fortelle meg, enten her i bloggen eller på Facebook, din favorittoppskrift fra bloggen eller boken. Fortell gjerne om hvorfor du liker oppskriften. Jeg trekker en vinner tirsdag 20. oktober!

NB! Det er kinesisk elektrisk «plugg» på varmeputen. De bruker heldigvis samme strømstyrke i Kina som i Norge, så det eneste du trenger er en norsk plugg som du kan sette utenpå den kinesiske. Hei og hå, meg om den tekniske innsikten min…. håper dette var forståelig! 🙂

Lagre

Cecilie Hauge Ågotnes

Cecilie Hauge Ågotnes

Grunder, skribent og forfatter

Siden jeg alltid har likt å skrive og å lage mat ble det naturlig for meg å starte denne bloggen for å fortelle min IBS-historie. Her deler jeg hverdagen med irritabel tarm og alt som følger med, hvordan jeg har praktisert lavFODMAP-dietten og hvordan det er å leve med kronisk sykdom.

4 Kommentarer

 1. Tasha

  Favoritten er uten tvil tomatsausen, den passer til det meste med små justeringer. Retten kjæresten med den sensitive magen stadig etterlyser er, glutenfrie macaroni, stekt kjøttdeig i litt hvitløks olje+ krydder. koker tomatsausen din litt tykk med en spiseskje brun farin for en karamellaktig sødme, toppes med ristede pinjekjærner og litt parmesan og serveres med glutenfrie rundstykker. Voila…beste pastaen. Next er å lære meg å lage egen pasta så denne sausen kan inngå i en lasagne?

  • Cecilie

   Ristede pinjekjerner og parmesan hørtes skikkelig godt ut! Lykke til med hjemmelaget pasta, det er ikke så vanskelig. 🙂 Xxx.

 2. Sherifa Lucie Matteo

  Bechamelsausen som jg bruker til fiskekakene for dette kan jg ha I to dager da det er ypperlig å lage større porsjoner av pga det smaker så utrolig godt! Oppskriften gir mg også mulighet til å variere innhold og smak og ikke minst så elsker samboeren maten!

  • Cecilie

   Veldig greit at samboeren (resten av familien) også liker lavFODMAP-maten ja, blir så mye enklere da! Xxx.

Send inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Lignende innlegg

lavFODMAP treff på nett
Hverdagen

LavFODMAP treff på nett

Føler du deg til tider litt ensom og alene med IBS-plagene dine? Har du noe du lurer på i forbindelse med IBS og lavFODMAP? Jeg er ikke lege eller helsepersonell, men min erfaring er at det er mye som kan løses om man får snakket sammen med andre. Jeg hadde jo en...

Les mer...