Test av Radisson Blu Gardermoen

av | Restaurant- og butikkomtaler | 0 kommentarer

Jeg tok kontakt med Radisson Blu Gardermoen  noen dager før jeg skulle spise der. Jeg forklarte matintoleransene mine, hva jeg kunne spise og hva jeg ikke kunnne spise.

Etter noen dager fikk jeg svar om at de hadde notert seg dietten min og at det ikke skulle være noe problem.

Test av Radisson Blu Gardermoen, mars 2014

Da vi kom til restauranten og begynte å forklare visste servitøren med en gang hvem vi var. Overraskelsen var stor da de kom med listen jeg hadde skrevet til de i tillegg til at vi fikk beskjed om at kjøkkenet hadde forberedt en egen meny for oss, en tre-retters!

Jeg var ikke super-sulten og hun jeg var sammen med kunne ikke spise forretten, så vi endte opp med å spise hovedretten: Kylling, raspet kokt gulrot, og potetmos pakket inn i gulrot. Venninnen min fikk en tomatcoulis (en slags tomatsaus) og jeg fikk balsamicoglaze, siden magen min er litt var for tomater.

Dette var en fantastisk god opplevelse og jeg kan virkelig anbefale stedet for lav FODMAP’ere!

 

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Cecilie Hauge Ågotnes

Cecilie Hauge Ågotnes

Grunder, skribent og forfatter

Siden jeg alltid har likt å skrive og å lage mat ble det naturlig for meg å starte denne bloggen for å fortelle min IBS-historie. Her deler jeg hverdagen med irritabel tarm og alt som følger med, hvordan jeg har praktisert lavFODMAP-dietten og hvordan det er å leve med kronisk sykdom.

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Lignende innlegg