Test av AiSuma Trondheim. Testet av leser 15. mars 2014:

Var på helaftens date med gubben i Trondheim i går. Middag på AiSuma etterfulgt av Kraftidioten på kino. Hadde kommunisert med kokken på Ai Suma da jeg reserverte bordet om mine begrensninger i matveien. Da vi kom visste de med en gang hvem vi var, og kokken kom til bordet og fortalte hva han kunne gjøre med rettene på menyen for å tilpasse dem til meg. Det ble en elgcarpaccio med ruccula og parmesan til forrett, flatbiff av rein med grønnsaksrisotto (erstattet kremet sopprisotto) og rødvinssaus (som erstattet sausen deres som var kokt inn med løk). Til dessert tok jeg en råsjanse og spiste creme brulee, men tok en Kerutab for laktosen først. Litt luft i går, men annet er ikke å vente etter et stort måltid og lenge stillesitting, men ikke noe plagsomt. I dag virker alt helt fint i magen . Og måltidet var fantastisk, ikke noe dårligere enn det gubben finn! Anbefales på det sterkeste om man skal spise i Trondheim!

Cecilie Hauge Ågotnes

Cecilie Hauge Ågotnes

Grunder, skribent og forfatter

Siden jeg alltid har likt å skrive og å lage mat ble det naturlig for meg å starte denne bloggen for å fortelle min IBS-historie. Her deler jeg hverdagen med irritabel tarm og alt som følger med, hvordan jeg har praktisert lavFODMAP-dietten og hvordan det er å leve med kronisk sykdom.

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Lignende innlegg