Hotellomtale: Apollonia hotell 5*, Kreta, Hellas

av | Hotellomtaler | 0 kommentarer

Hotellomtale: Apollonia hotell 5*, Kreta, Hellas

Apollonia resort og SPA ligger 15 minutters biltur fra Heraklion flyplass og ikke så langt fra industriområdet. Likevel fikk jeg en følelse av ro og fred da jeg ankom hotellet. Kanskje fordi man hørte bølgene fra havet fra verandaen?

Apollonia resort og SPA

Rommene er lyse fine og har både vannkoker og kjøleskap. I kjøleskapet var det til og med en liten fryser som var så kraftig at den klarte å fryse ned den kokte risen min med egg som jeg hadde med meg til hjemturen (se den nye boken min lavFODMAP på reise) for oppskrift/fremgangsmåte).

Hotellomtale: Apollonia hotell 5*, Kreta, HellasToaettartiklene.

Hotellomtale: Apollonia hotell 5*, Kreta, HellasHotellet har flere esler og man føler at man nesten er litt på landet. Høner og en hane var også på området, men de hverken så eller hørte vi.

Hotellomtale: Apollonia hotell 5*, Kreta, HellasHotellet har en egen strand i tillegg til flere bassenger med solstoler. Da vi var der var det ikke akkurat badevær, men det så absolutt veldig deilig ut!

Vi bodde på bare en natt på hotellet og vi reiste hjem midt på natten. Vi fikk derfor ikke testet ut frokosten, men vi hadde en god samtale med direktøren, som var veldig positiv til lavFODMAP-konseptet. Jeg fikk også en prat med kokken, som også var veldig oppmerksom mht. allergier. På middagsbuffeten var det både rent kjøtt og ren fisk og all maten var merket med de mest vanlige allergenene. Ved siden av var det flere sauser som gjestene selv kunne forsyne seg med. Genialt! Her følte jeg meg virkelig ivaretatt, men det beste var at jeg slapp å føle meg spesiell siden jeg kunne spise rett fra buffeten, uten å måtte spørre etter spesialmat.

Hotelldirektøren sa at de fra og med neste år skal ha et eget allergivennlig «hjørne» og da tror jeg dette hotellet blir enda bedre mht. matallergier/intoleranser!

NB! Dette innlegget ble skrevet i forbindelse med research til den nye boken min «lavFODMAP på reise» og turen ble sponset av Hellas nasjonale turistkontor.

 

 

 

Lagre

Lagre

Cecilie Hauge Ågotnes

Cecilie Hauge Ågotnes

Grunder, skribent og forfatter

Siden jeg alltid har likt å skrive og å lage mat ble det naturlig for meg å starte denne bloggen for å fortelle min IBS-historie. Her deler jeg hverdagen med irritabel tarm og alt som følger med, hvordan jeg har praktisert lavFODMAP-dietten og hvordan det er å leve med kronisk sykdom.

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Lignende innlegg

Helse, Hverdagen

Dårlig magedag i dag…

Litt usikker på om det var maten i går, eller om det bare er sånn at av og til har man dårlige magedager… Dessverre klarte jeg ikke å motstå denne sjokoladen som stod på rommet da jeg kom opp fra bassenget og lurer jo litt på om det kan være sjokoladen sammen med...

Les mer...

Land og steder

Hei fra Kypros!

Som jeg har skrevet før, så er å reise en av mine største hobbyer og jeg nekter å la meg stoppe av dustemagen min. Reisen til Kypros er den første turen etter at var så ekstremt dårlig da vi var i Kina og Johannesburg og etter at jeg begynte på lav FODMAP. Jeg har...

Les mer...