Inntil jeg møtte andre folk med IBS trodde jeg at jeg var den eneste som hadde survival-kit i vesken min, men nå vet jeg bedre…

Mitt IBS survivalkit inneholder:

De fleste har både Imodium, en ekstra truse, våtservietter, papirlommetørklær/dopapir og spypose. Selv har også en flaske vann/brus, diverse andre medisiner, ingefærdrops og «akupressurarmbånd» (mot kvalme), kjøpt på apoteket. Jeg må innrømme at jeg er usikker på om de armbåndene virker, men placeboeffekten er en fin ting! Så lenge jeg tror at de virker, så virker de!

Fordeler og ulemper

Ulempen ved å ha en slik kit er at jeg kjenner at jeg blir litt småangstfyllt om jeg har glemt noe eller om jeg ikke kan ha vesken min i nærheten. Samtidig tenker jeg at det finnes verre ting å bli avhengig av. Om denne kiten gjør at jeg blir mer sosial, kommer meg ut, kan reise osv… ja, så får jeg bare ta den med meg da!

Noen som har andre nyttige ting i sin survival-kit?

Likte du dette innlegget? Da vil du kanskje også like dette innlegget om hjelpemidler

Cecilie Hauge Ågotnes

Cecilie Hauge Ågotnes

Grunder, skribent og forfatter

Siden jeg alltid har likt å skrive og å lage mat ble det naturlig for meg å starte denne bloggen for å fortelle min IBS-historie. Her deler jeg hverdagen med irritabel tarm og alt som følger med, hvordan jeg har praktisert lavFODMAP-dietten og hvordan det er å leve med kronisk sykdom.

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Lignende innlegg