Hotellomtale: Mercure Berlin City 4*, Berlin, TysklandHotellomtale: Mercure Berlin City 4*, Berlin, Tyskland

Skjermbilde 2015-10-24 kl. 16.49.36Å komme seg fra hotellet var veldig enkelt. Jeg tok tog fra flyplassen (Schoenfelt) og skiftet til undergrunnen i Friedriechstrasse, derfra er det bare to stopp til Naturkundemuseum. Hotellet ligger like ved sistnevnte stopp og selv alene, med to kofferter, var dette enkelt.

Innsjekkingen gikk raskt og greit og da jeg kom til rommet ventet et stort fat med lavFODMAP-frukt! Dette imponerte meg virkelig iom. at jeg vanligvis pleier å få epler og pærer…

Hotellomtale: Mercure Berlin City 4*, Berlin, TysklandJeg var ganske sliten etter flyturen, så etter å ha tenkt meg litt om (beslutningsvegring er ikke til å spøke med) bestemte jeg meg for å teste roomservice og jeg bestilte en burger uten løk og med glutenfritt brød.

Hotellomtale: Mercure Berlin City 4*, Berlin, TysklandDet glutenfrie brødet fikk ligge i fred, siden jeg ikke tåler maismel, men det var mer enn nok mat med burgeren og pommes frites. Veldig godt var det og!

På rommet er det vannkoker og safe, men ikke mini-bar. Siden jeg ofte har med meg litt mat/liker å handle inn litt, var dette det eneste minuset med hotellet.

Hotellomtale: Mercure Berlin City 4*, Berlin, TysklandBadet var rent og pent og toalettartiklene var Mercure sitt eget merke. Pluss for at det var «sikkerhetskork» på alle flaskene. Dvs. at man garantert ikke har fått restene fra noen andre fordi man må knekke av korken.

Frokosten bestod av egg, bacon, brød, frokostblandinger og et godt utvalg av kjøtt/fisk. Glutenfrie produkter får man om man spør, det samme for laktosefri melk, som de varmer opp om du skal ha til kaffen.

Det er flere matvarebutikker i gåavstand til hotellet. Disse har mye laktosefritt, men lite glutenfritt. Kafeen, som ligger rett over gaten fra hotellet, har laktosefri melk.

Reisen til Tyskland ble foretatt i samarbeid med  Tysklands Nasjonale Turistkontor/Visit Berlin i forbindelse med reiseboken min «lavFODMAP på reise» som kommer den 15. februar 2016.

 

Lagre