Hotellomtale: Radisson blu royal garden, TrondheimHotellomtale: Radisson blu royal garden, Trondheim

På 80- og 90-tallet var Radisson min foretrukne hotellkjede. Jeg vet ikke hvorfor, men jeg likte meg. For 8-10 år siden begynte jeg å bo på andre hoteller og så meg aldri tilbake. Inntil jeg plutselig begynte å bo på hotell i Norge igjen i fjor. De siste gangene jeg har bodd på Radisson har jeg hatt en følelse av at hotellet var moderne på 80-90-tallet og at de ikke har pusset opp siden den gang.

Jeg var derfor spent da vi ankom Radisson Blu Royal Garden Trondheim, som mine foreldre pleide å bo på da vi bodde i Trondheim for 15-20 år siden.

Rom:

Rommet vårt var overraskende stort med både en skrivepult, en liten sofa, bord og tilhørende stol. Det eneste negative var at aircontitionen var svak og ikke mulig å regulere manuelt i tillegg til at rommet var «innvendig» slik at det ikke var mulig å åpne vinduene.

Det er vannkoker og minibar på rommet.

Bad:

Stort, lyst og rent bad med hotellets egne toalettsaker: Sepe, shampo, balsam og bodylotion.

Frokost/mat:

Radisson Royal Garden frokostTil frokost kunne man få både eggerøre, stekt egg og kokt egg fra buffeten. I tillegg kunne man bestille omelett og porchert egg. Det lå en skinke der, men jeg spurte ikke hva den inneholdt da jeg fant ut at de hadde både røkelaks og kalkunbryst som virket veldig rent. Jeg tok ihvertfall sjansen på å spise det begge dagene og det gikk bra.

Glutenfrie rundstrykker var pakket ett og ett, to forskjellige typer knekkebrød, glutenfri frokostblanding og laktosefri yoghurt og melk sto i en egen avdeling. Pluss for laktosefri yoghurt, hyggelig betjening og flott frokostområde (på mange store hoteller får man følelsen av at man sitter i en frokostsal, her var det stil!). Det eneste negative ved frokosten var at det var veldig fullt mellom 9 og 10, antageligvis pga. ferien.

Beliggenhet:

Veldig sentralt med gåavstand til det meste med både kafeer, restauranter og handlegate»rett rundt hjørnet».

Konklusjon:

Jeg må si jeg ble positivt overrasket over både rommet og resepsjonsområdet. Sistnevnte var litt kult, men ikke «over the top», med mange sittegrupper, til og med noen som var veldig skjermet. Vi hadde lavFODMAP-treffet vårt ved en sittegruppe der vi satt helt for oss selv  i mange timer!

Neste gang jeg skal til Trondheim skal jeg definitivt bo her!

 

Lagre

Lagre