Hotellomtale: Aldemar Royal Mare Kreta, Hellas 5*

av | Hotellomtaler | 0 kommentarer

Hotellomtale: Aldemar Royal Mare Kreta, Hellas 5*

Dette hotellet ligger stille og rolig til ved sjøen. Det vil si at hotellet har en egen strand. Noen av rommene ligger nesten på stranden, mens andre er lokalisert nærmere hovedbygget, dvs. litt lenger fra sjøen. De som ikke orker å gå de 200 meterne ned til vannkanten kan ta minibussen som kjører mellom resepsjonen og stranden. Heldigvis er det mange, opptil flere, basseng på området og noen av rommene har basseng rett utenfor. Dette er spesielt deilig om man har litt urolig mage!

Stort hotell

Området er veldig stort og og det er mange rom på hotellet. Spisesalen for all inclusive gjestene er derfor også laget for mange gjester med flere store buffeter, egne matstasjoner der man kan få tilberedt maten og veldig godt utvalg, selv to dager før hotellet stengte for vinteren. Minuset er at spisesalen blir upersonlig og mer som en kantine enn en restaurant. Skal man ha litt mer personlig service og hyggelig atmosfære vil jeg derfor anbefale en av a’la carte restaurantene.

Jeg vil anbefale å ta kontakt med hotellet på forhånd slik at de er forberedt på at du trenger spesialmat da mye av buffetmaten kan være vanskelig mht. å identifisere alle ingrediensene. Da vi snakket med hotellsjefen og kokkene sa de at de alltid tilpasser maten om de får en liste på forhånd, men slik jeg forstod det har de ikke planer om å ha noe egen glutenfri buffet.

Hotellomtale: Aldemar Royal Mare Kreta, Hellas 5*Rommene er lyse og relativt store og inneholder både safe, vannkokker, kjøleskap og aircondition.

Det beste med dette hotellet er uten tvil det store Thalasso-senteret. Vi fikk teste 4 behandlinger. Mer om det i et eget innlegg!

Ingen av de norske turoperatørene selger dette hotellet, men Apollo bruker søsterhotellet, Aldemar Royal Knossos. Deres gjester kan bruke Thalasso-senteret.

Denne turen ble arrangert i samarbeid med det den greske stats turistbyrå for Skandinavia i forbindelse med research til den nye boken min: LavFODMAP på reise.

Lagre

Cecilie Hauge Ågotnes

Cecilie Hauge Ågotnes

Grunder, skribent og forfatter

Siden jeg alltid har likt å skrive og å lage mat ble det naturlig for meg å starte denne bloggen for å fortelle min IBS-historie. Her deler jeg hverdagen med irritabel tarm og alt som følger med, hvordan jeg har praktisert lavFODMAP-dietten og hvordan det er å leve med kronisk sykdom.

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Lignende innlegg