Hotellomtale: Radisson Blu Trysil, Norge

av | Hotellomtaler | 0 kommentarer

Denne omtalen av Radisson Blu Trysil er ikke min, men en av mine leseres:

Hadde et fantastisk opphold på Radisson Park Inn i Trysil. Her var all mat merka med allergener, og de hadde inkludert løk! Var så deilig å føle seg trygg på at det vi spiste ikke ville ødelegge kvelden. I tillegg dro vi innom hotellets bakeri da vi dro, og der hadde de surdeigsbrød av spelt med full innholdsfortegnelse så jeg igjen kunne være trygg. Nå koser vi oss på hytta med brødmat til frokost. Lenge siden sist!

Jeg fikk utrolig lyst til å bo på Radisson Blu Trysil, fikk du?

Cecilie Hauge Ågotnes

Cecilie Hauge Ågotnes

Grunder, skribent og forfatter

Siden jeg alltid har likt å skrive og å lage mat ble det naturlig for meg å starte denne bloggen for å fortelle min IBS-historie. Her deler jeg hverdagen med irritabel tarm og alt som følger med, hvordan jeg har praktisert lavFODMAP-dietten og hvordan det er å leve med kronisk sykdom.

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Lignende innlegg